Cum sa-ti mentii silueta in concediu

Sigur si tu ti-ai dori sa stii cum sa-ti mentii silueta in concediu, in special in aceste zile de vara. Parca merge de minune o bere rece, la care de multe ori mai „adaugam” si altele. Evident ca in acest mod consumam mai multe calorii decat ar trebui.

Iar de aici porneste un cerc vicios care parca nu se mai termina… Ei bine, nu trebuie sa fie asa, exista si alta varianta.

Cum sa-ti mentii silueta in concediu? Vei invata sa te bucuri de alimente gustoase, dar sanatoase si vei evita anumite mancaruri. Nu iti face probleme, te poti bucura in continuare de preparate savuroase, dar cu masura. De asemenea, iti recomandam sa faci cat mai multa miscare in concediu.

Te vei simti mai bine, iar arderile vor fi mai puternice, asa ca ingrasarea in timpul vacantei va deveni istorie!

Cum sa-ti mentii silueta in concediu – stiai?

Desigur ca lucrurile despre care urmeaza sa vorbim iti sunt cunoscute. De exemplu, iti recomandam sa mananci fructe INAINTE de masa principala. Am mai discutat in trecut acest aspect, este cea mai sanatoasa maniera de a le consuma. In acest fel organismul va fi pregatit pentru procesele digestive, iar tu vei manca mai putin la masa.

Nu uita sa iei gustari sanatoase inainte de mese. O mana de migdale, cateva fructe de padure sau o banana sunt optiuni excelente. Daca vei tine foamea sub control vei consuma mai putina mancare, asa ca te vei mentine in forma fara probleme.

Nu uita de salate. Sa fie prezente la fiecare masa, indiferent de situatie. Chiar si o portie de paste poate fi asortata cu o salata verde, in special daca este simpla, fara otet, etc. Asa ca lasa scuzele la o parte si consuma enzime mai des, pentru a grabi arderile.

Cum sa-ti mentii silueta in concediu? Nu uita de apa

Despre hidratare am mai discutat, dar vom relua. Acest proces joaca un rol cheie in starea ta de bine si mentinerea siluetei. Nu uita sa incepi ziua cu o cana mare de apa plata. Bea-o pe stomacul gol si vei observa cum organismul incepe sa se trezeasca la viata, in doar cateva minute.

De asemenea, consuma 8 cani de apa plata pe zi, in special cand esti in vacanta. La plaja ar trebui sa consumi cat mai multe lichide, pentru a sustine organismul. Nu uita ca soarele in exces poate slabi trupul, asa ca nu exagera nici cu acest aspect.

Somnul este un factor determinant, in ceea ce priveste mentinerea siluetei. Un pui de somn la pranz este cea mai buna idee, in special cand esti in concediu. Bucura-te de acest obicei sanatos cat mai des si de fiecare data cand ai ocazia.

Cum sa-ti mentii silueta in concediu? Pastreaza echilibrul si fa miscare

Desigur ca te poti bucura de mancarurile preferate in vacanta, dar tine cont de o regula: nu manca in exces. Fa-ti pofta, dar pastreaza un echilibru.

De multe ori mancam mai mult decat avem nevoie, in special in vacante. De aceea ne intoarcem cu cateva kilograme in plus, dar nu mai este cazul sa fie asa.

Nu uita sa consumi salate si cruditati, sa mananci echilibrat si sa faci miscare. In acest mod te poti bucura intelept de vacanta ta de vara.

Sa mergi sa nu in vacanta in 2021?

Sa mergi sa nu in vacanta in 2021 este cu siguranta una dintre marile dileme ale romanilor. Desigur ca pandemia pe care am traversat-o ne-a dat peste cap. Multi inca nu stiu daca este bine sa paraseasca teritoriul tarii, in special ca virusul Covid 19 inca mai face victime.

Cea mai buna varianta in momentul de fata este aceea de a calatori in tara, pentru a ne simti mai in siguranta. Dar chiar si asa, tot poate te intrebi daca sa mergi sa nu in vacanta in 2021…mai multe despre vacanta ta in 2021 >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *