Reteta antica de ceai. Poate vindeca nenumarate boli

Aceasta reteta antica de ceai a fost redescoperita de specialisti, in contextul in care face minuni. Adica, poate ajuta cu usurinta la ameliorarea si chiar vindecarea mai multor afectiuni. Tocmai de aceea era folosit inca din antichitate, asa ca stramosii nostri stiau cum sa se vindece in mod natural.

Evident ca si in timpuri stravechi existau tot felul de boli grave, asa ca oamenii apelau la natura pentru a se vindeca. Asa a fost creata si aceasta reteta antica de ceai.

Cei din Asia consuma si in zi de azi ingredientele acestui ceai si bine fac. Pentru ca starea lor de sanatate este mai buna decat cea o occidentalilor, de cele mai multe ori. Haide sa vedem despre ce este vorba.

Reteta antica de ceai – ingrediente numeroase si eficiente

De fapt, ceaiul cu pricina contine superalimente, acele ingrediente care sunt recunoscute pentru proprietatile lor remarcabile. Vorbim despre turmeric, scortisoara, ghimbir sau cardamom. Dar lista superalimentelor, care sustin detoxfierea si sanatatea organismului este mult mai lunga.

Superalimente pentru o musculatura mai puternica!

Sfecla. Am mai vorbim despre aceasta si cu siguranta nu va fi ultima oara. Sfecla este una dintre adevaratele minuni ale naturii, avand proprietati antiinflamatorii de exceptie si comportandu-se ca un antioxidant de nadejde. Are in compozitie si nitriti, care se vor transforma in oxid nitric, acesta sustinand si imbunatatind capacitatea muschilor tai.

Stridii. Au un continut bogat in zinc, asa ca vor ajuta si la producerea testosteronului, atat de necesar atunci cand vorbim despre body building. Sunt o sursa buna de proteine, calciu, magneziu si vitamina B12…poti vedea toate superalimentele aici >>>

Ne intoarcem la ceaiul nostru si va recomandam sa il serviti macar o data pe saptamana. Vor fi necesare mai multe ingrediente, dar poti sa fii sigura ca merita efortul.

Reteta antica de ceai – cum se prepara?

In primul rand, iti vom specifica ce trebuie sa cumperi. Oricum, ingredientele de mai jos le poti folosi in multe alte retete, asa ca merita din plin investitia.

Ai nevoie de:

– 1/2 lingura pudra de ghimbir

– 1/2 lingura pudra de cuisoare

– 1/2 lingura pudra scortisoara

– un varf de lingura cu turmeric

– 1/2 cana de lapte vegetal sau animal

– un praf de cardamom

– miere, dupa gust

Mod de preparare

Vei amesteca toate ingredientele, dupa care vei turna apa fierbinte si vei amesteca bine. Lasi un pic sa se raceasca si adaugi laptele si mierea. Bea acest ceai cu incredere, pentru a avea parte de cei mai eficienti antioxidanti naturali.

Reteta antica de ceai – ce boli poti vindeca?

Ne referim la:

– vindecarea inflamatiilor

– purificarea ficatului

– sustinerea digestiei si a proceselor specifice, fara a afecta flora intestinala

– eliminarea sau atenuarea durerilor

– incurajarea unei stari psihice mai bine

– vindecarea cancerelor si prevenirea acestor tumori

– scaderea tensiunii arteriale si a glicemiei

– prevenirea afectiunilor cardiace

ATENTIE! Nu uita sa strecori bine bautura, inainte de a o servi. Apropo, scortisoara sau cuisoarele merg de minune si in cafea, asa ca nu uita sa le presari mai des. Plus ca ofera o aroma deosebita.

4.92/5 (12)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *