Tratamente pentru par cu rozmarin. De ce functioneaza de minune?

Daca inca nu ai incercat aceste tratamente pentru par cu rozmarin, ar fi cazul sa o faci. Nu de alta, dar functioneaza de minune. Iar anumite probleme ale parului tau pot fi rezolvate optand pentru acestea.

Asa ca astazi iti vom propune cateva „retete” minune pentru parul tau. Pentru ca aceste tratamente pentru par cu rozmarin sa functioneze de minune, va fi nevoie sa respecti cateva instructiuni.

Dar nu iti face griji, iti vom lasa totul la indemana pentru a-ti fi usor. Esti gata sa incerci produse cosmetice…100% naturale?

Tratamente pentru par cu rozmarin – de ce sa optezi pentru aceasta varianta?

Studiile in domeniu arata ca rozmarinul are capacitati antiseptice si de vindecare, asa ca este ideal pentru scalpul cu probleme. Evident ca rozmarinul poate fi folosit si pentru vindecarea altor tipuri de rani. Asa ca, daca pana acum credeai ca este doar un condiment, te inselai amarnic.

Cercetatorii au ajuns la concluzia ca aceasta planta se face remarcata si in procesele de infrumusetare, in special cand vorbim despre podoaba capilara.

Asa ca iti propunem sa incepi cu uleiul de rozmarin.

Tratament pentru par cu ulei de rozmarin. Practic, te va ajuta sa ai un fir de par mai puternic si hidratat. Pur si simplu iti vei masa parul cu ulei de rozmarin, il vei lasa sa actioneze pret de 30 de minute si il vei clati ulterior.

Fa acest tratament o data pe saptamana si vei vedea schimbarile, in timp. Parul tau va arata muuult mai bine si isi va recapata stralucirea.

Tratamente pentru par cu rozmarin – cum sa previi caderea parului?!

Ei bine, va fi nevoie sa folosesti apa de rozmarin. Iar aceasta te va ajuta si cu descurcarea parului, dupa ce faci baie. Cum se prepara?

Foarte simplu. Ai nevoie de un pulverizator si niste ceai de rozmarin. Dupa ce l-ai preparat si l-ai lasat sa se raceasca, nu uita sa il pui in acest recipient. Foloseste-l la nevoie si pulverizeaza si direct pe scalp, pentru a preveni caderea parului. Lasa-l sa actioneze macar 15 minute.

Inainte sa il usuci dupa spalare, pulverizeaza de cateva ori pentru a se descurca mai usor.

Vrei sa scapi de dermatita? Incearca lotiune tonica din rozmarin

Ai nevoie de:

– 3 cani de apa

– 7 linguri de apa de rozmarin

– 12 picaturi de ulei de rozmarin

Cum se prepara?

Vei fierbe 3 cani de apa, dupa care imediat adaugi apa de rozmarin si uleiul de rozmarin. Lasa-l sa se raceasca un pic dupa care aplica acest lichid pe scalp. Nu uita sa masezi bine, dar bland.

Te va ajuta sa scapi de acele mancarimi acute atunci cand vorbim despre efectele dermatitei. Are si efect de stimulare a cresterii parului si de intarire a scalpului. De asemenea, tonicul cu rozmarin previne cu succes caderea parului.

Foloseste deseori cele 3 remedii, daca vrei sa vezi rezultate pe masura asteptarilor.

Ceaiul de rozmarin – la ce ajuta si cum trebuie sa-l bei?

In primul rand, vrem sa-ti mai spunem ca are in compozitie acizi rosmarinici, acid salicilic, dar si compusi antibacterieni. De unde si gama variata de afectiuni pe care le poate ameliora si chiar preveni.

1. Circulatia sangelui. Da, ceaiul de rozmarin te poate ajuta sa ai un sistem circulator mai competent, avand proprietati anticoagulante, de exemplu. Nu uitati ca are in compozitie acid salicilic, asa ca este similar cu aspirina. Ajuta organismul sa se oxigeneze mai bine...citeste mai multe despre ceaiul de rozmarin aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *