Starea de bine: cum sa o dobandesti?

Starea de bine nu este mereu usor de atins, in special atunci cand vorbim despre modul de viata actual. Nu putini sunt cei care au pierdut esentialul, asa ca stresul si agitatia par sa fi inlocuit veselia de altadata.

Asa ca este momentul sa redobandim starea de bine si sa incepem sa ne bucuram cu adevarat de viata.

Special pentru tine, am pregatit o oferta de NEREFUZAT, asa ca acum vei putea sa-ti cladesti viata la care visai! Iti propunem o serie de lucrari exceptionale, care vin cu REDUCERI de pana la 70%.

De exemplu, lucrarea „Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa

CD-ul Secrete tibetane pentru o viata sanatoasa iti ofera acum cateva dintre principiile care stau la baza:

  • unei sanatati de fier
  • a unui corp de invidiat
  • a frumusetii exterioare si interioare
  • a unei minti armonioase
  • a unui spirit elevat
    Descopera in cuprinsul CD-ului cateva dintre secretele care le mentin de mii de ani vitalitatea, tonusul fizic si psihic la cele mai inalte cote. Doar de aceea traiesc la inaltime!

Comanda acum lucrarea pe CD, detalii AICI >>>

Starea de bine – cum sa te vindeci natural?

Vindecarea cu Ki-Kou

Lucrarea introduce pentru prima data pe piata occidentala aceste tehnici uimitoare de respiratie care provin din China Antica.
Lucrarea iti ofera informatii despre:

  • tehnici pentru indepartarea a doua dintre bolile de piele cele mai comune, prin respiratie si prin masajul unui punct de presiune secret confortabil;
  • cum sa diminuezi ridurile si incaruntirea parului doar inspirand si expirand profund si lent in timp ce stai asezat si apesi punctele de presiune san-in-kou.

Respiratia executata corect este de real folos corpului uman. Si toate secretele sale au fost dezvaluite acum pentru tine in lucrarea Vindecarea prin Ki-Kou: Secrete si tehnici de respiratie stravechi chinezesti.

Comanda acum lucrarea pe CD despre Vindecarea cu Ki-Kou, detalii AICI >>>

Mind Aerobics

Descopera aceasta inovatie demna de Premiul Nobel, care iti poate imbunatati functiile cerebrale:

  1. Super Focus and Concentration. Cititul, invatatul si orice alta activitate ce presupune o concentrare intensa vor deveni facile odata cu ascultarea acestui CD!
  2. Super Stress Release. Acultand acest CD, creierul tau va fi invadat de endorfine si alte neurochimicale pozitive, care iti imbunatatesc tonusul si te ajuta sa te mentii optimist!
  3. Basic Workout. Acest CD te introduce la inceput in starea alpha, apoi in starea theta si in final in starea delta transportandu-te intr-o stare de meditatie profunda.

Comanda acum cele 3 CD-uri cu muzica Mind Aerobics, detalii AICI >>>

Starea de bine – secrete japoneze pentru o viata armonioasa

Secrete japoneze pentru dezvoltare personala

Alege sa afli totul despre Kaizen si despre modul in care acest sistem poate aduce valoare in viata! Kaizen inseamna sa faci astazi si maine ceva mai mult si mai bine decat ai facut ieri.

Lucrarea pe CD 7 Secrete japoneze pentru dezvoltarea personala aduce acum in prim plan una dintre filozofiile de viata ale culturii orientale japoneze – Kaizen. Inventate pentru a imbunatati procesele tehnolgice din uzinele constructoare de masini Toyota, principiile Kaizen au reusit sa ‘vindece’ situatia aproape dezastruoasa, de dupa razboi!

Comanda acum lucrarea pe CD Secretele eficientei japoneze, detalii AICI >>>

Tai Chi principiile echilibrului

Tai Chi are efecte pozitive atat la nivel fizic, cat si la nivel spiritual. La nivel fizic, Tai Chi este o practica ce actioneaza asupra corpului tau ca o forma de aerobic, insa, spre deosebire de acesta, nu te lasa fara suflare. Reducerea anxietatii si calmarea intregii tale fiinte sunt principalele efecte ale practicarii Tai Chi.

Calitatea vietii tale se poate imbunatati considerabil o data cu practicarea acestui tip de arte martiale, adaptate la stilul de viata de astazi. Functiile mentale si cognitive precum memoria, concentrarea, exprimarea etc., pot fi imbunatatite semnificativ.

Comanda acum lucrarea pe CD despre Tai Chi principiile echilibrului, detalii AICI >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *