O toamna de succes. Ce sa faci pentru a-ti schimba viata?

Pentru a avea o toamna de succes va fi nevoie, inainte de toate, sa iti stabilesti prioritatile. In primul rand, pentru a avea o viata mai buna si o existenta mai fericita, este important sa ai un tel.

Nu putine sunt cazurile in care chiar si persoane aflate in faze terminale, din pricina unor afectiuni severe, s-au vindecat miraculos in momentul in care si-au propus. Au intrezit posibilitatile si au realizat ca pot reusi. Depasirea anumitor limite va putea conduce la o toamna de succes si, de ce nu, o viata mai frumoasa.

Ce poti face pentru a te schimba in bine? Care sunt primii pasi si cu ce ar trebui sa incepi? Despre toate acestea discutam in cele ce urmeaza, cand vei afla parerile psihologilor si a cercetatorilor, vizavi de psihicul uman.

O toamna de succes presupune un tel!

Ce ai putea sa faci acum, spre final de an, pentru a te bucura de un 2023 mai fericit? In primul rand, ia o foaie de hartie si scrie ce iti doresti, cu mana ta! Fie ca e vorba de un nou job, o relatie, o silueta mai armonioasa…tu decizi! In primul rand, gandeste-te ce vrei sa faci, este imperios necesar pentru a-ti seta mintea, in acest mod.

Vizualizeaza ceea ce iti doresti. Inchide ochii pentru cateva minute, inainte de culcare in fiecare seara si vizualizeaza cum ar fi viata ta dupa ce ai dobandit ceea ce ti-ai dorit. Cum te-ai simti daca ai avea acel job, partener sau trup? Simte acel sentiment de bucurie si lasa-l sa te inunde…In acest mod iti vei antrena mintea sa lucreze in favoarea ta. Apropo, nu uita ca gandurile sunt puternice si creeaza realitatea, asa ca nu te lasa prada unei gandiri negative. De asemenea, cauta sa te eliberezi de stres si sa nu mai acorzi o prea mare atentie oamenilor negativisti…

Legea atractiei – cum sa atragi in viata ta ceea ce iti doresti:

Expertii in legea atractiei ne sfatuiesc sa ne facem chiar scenarii, scrise de mana noastra. Asa ca, ia o foaie de hartie si descrie exact cum ai vrea sa fie viata ta. Incepe cu: „Sunt atat de fericita si recunoscatoare acum ca…” si descrie cum ai vrea sa fie viata ta. Vorbeste la prezent, ca si cum deja s-ar fi petrecut.

De ce? Pentru ca mintea nu distinge intre imaginatie si realitate. Daca iti imaginezi si te gandesti intens la un lucru, se va intampla ceva in acest sens…mai multe despre legea atractiei aici >>>

O toamna de succes presupune o dispozitie mai buna

Stii ca se zice ca un om binedispus este mai fericit? Asa este! Atunci cand ai un moral mai bun vei reusi sa te simti mai bine, din toate punctele de vedere. Asa ca preocupa-te mai mult de ceea ce iti place, nu uita sa razi, sa iesi in oras, sa faci miscare si…include in lista tot ceea ce iti place cu adevarat si iti provoaca bucurie.

Desigur ca sportul, plimbarile in natura, o minivacanta, etc sunt alte idei excelente cu ajutorul carora poti dobandi o stare de spirit…minunata!

Nu uita sa mananci mai sanatos, sa ai grija de tine si sa eviti excesele. Oamenii de succes tind sa fie disciplinati din toate punctele de vedere, devin-o si tu unul dintre acestia!

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *