Sa mergi sa nu in vacanta in 2021?

Sa mergi sa nu in vacanta in 2021 este cu siguranta una dintre marile dileme ale romanilor. Desigur ca pandemia pe care am traversat-o ne-a dat peste cap. Multi inca nu stiu daca este bine sa paraseasca teritoriul tarii, in special ca virusul Covid 19 inca mai face victime.

Cea mai buna varianta in momentul de fata este aceea de a calatori in tara, pentru a ne simti mai in siguranta. Dar chiar si asa, tot poate te intrebi daca sa mergi sa nu in vacanta in 2021.

Ei bine, probabil ca dupa toata aceasta situatie de criza ai nevoie de o pauza, asa ca o vacanta este binevenita. Evident ca este indicat sa iei toate masurile de precautie…Si sa nu te gandesti la lucruri negative! Stiai ca oamenii tematori, care se gandesc doar la tragedii, tind sa aiba o viata mai putin fericita?

Ia aminte la aceste aspecte si bucura-te de cateva zile libere in natura.

Sa mergi sa nu in vacanta in 2021? Cea mai buna idee este sa mergem prin tara

Si este normal ca specialistii sa ne recomande acest lucru. Nu de alta, dar pe langa restrictiile impuse in ceea ce priveste calatoriile externe, Romania chiar are multe de oferit. Indiferent ca vrei sa mergi la mare, la munte, in delta, in zona dealurilor…chiar ai de unde alege.

Asa ca poate fi cea mai buna alegere, in momentul de fata. In special daca nu vrei ca la venirea in Romania sa stai in carantina, ceea ce se poate petrece in prezent.

De ce ai nevoie de o vacanta? Pentru ca vrei sa fii mai productiv

Mai multe studii au aratat ca cei care isi iau deseori cate o zi sau doua de concediu sunt mai productivi. Asa ca angajatorii chiar ar trebui sa incurajeze aceste lucruri.

In medie, cei care isi iau vacante dese sunt cu aproximativ 10% mai eficienti la locul de munca decat restul. Asa ca nu te sfii sa iti incarci bateriile mai des. Apropo, cei care isi iau concedii scurte au tendinta de a-si pastra serviciul pentru mai multi ani.

Alte studii au aratat ca cei care nu merg in concediu sunt predispusi la probleme cardiovasculare. Si nici nu este de mirare, inima ta are nevoie sa simta bucurie. Altfel, cum ai putea sa fii sanatoasa…mai multe motive pentru care ai nevoie de o vacanta >>>

Sa mergi sa nu in vacanta in 2021? Da, te va ajuta sa ai un tonus mai bun

Din toate punctele de vedere. Studiile arata ca vacantele ne ajuta enorm, atunci cand vine vorba despre relaxare. Asa ca nu omite acest pas atat de important. Fie ca alegi sa pleci pentru cateva weekend-uri, fie ca alegi sa mergi 10 zile, alegerea de a te recrea este minunata!

Te vei simti mai bine alaturi de cei dragi, in special daca alegi locuri izolate din natura, iar in Romania chiar ai de unde alege. Evita locatiile foarte aglomerate si exploreaza acele zone in care se aventureaza mai putin.

Cu siguranta sunt mai spectaculoase si te vor face sa te deconectezi de griji si stres. NU omite vacanta, pentru ca este mai importanta decat ai crede…

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *