Alimente care cresc libidoul si dorinta

Aceste alimente care cresc libidoul si dorinta cu siguranta te vor ajuta sa „condimentezi” viata intima. Cu totii am experimentat rutina in cadrul cuplului, asa ca poate ar fi momentul ideal sa aprinzi din nou scanteia de la inceput.

Desigur ca, pentru ca acest lucru sa se petreaca este necesar sa faci mai multe schimbari. O atitudine mai blanda, o lenjerie de corp noua si…de ce nu, o dieta putin mai…picanta!

Nu iti face griji, nu vorbim efectiv despre mancaruri care iti vor da peste cap papilele gustative, ci ne referim la anumite alimente care cresc libidoul si dorinta. Nu stii care sunt aceste mancaruri? Nicio problema, in cele ce urmeaza vom intocmi o scurta lista de alimente care te vor ajuta sa imbunatatesti viata de cuplu.

Alimente care cresc libidoul si dorinta – avocado, mango sau piersici?

Din fericire, nici nu este cazul sa te spetesti gatind, pentru ca natura ne ofera mai multe fructe si legume care te pot sustine in acest demers. Asa ca, vom incepe cu unul dintre cele mai adorate fructe, la ora actuala: avocado.

Pe langa faptul ca poate constitui un mic dejun sau o gustare excelenta, datorita continutului de grasimi naturale si proteine, avocado poate deveni aliatul tau si in cazul in care vrei sa ai o viata intima mai buna. Asa ca este o idee perfecta sa mananci avocado la cina, alaturi de un ou ochi si o salata de cruditati. Poti servi si un pahar de vin rosu alaturi de aceasta cina lejera, alt afrodisiac.

Avocado are in compozitie vitamina B6, care creste productia de hormoni masculini si potasiu, ambele sustinand un apetit sexual mai ridicat, atat in cazul femeilor cat si al barbatilor.

Mango este un fruct al pasiunii, iar gustul si mirosul sau nu pot decat sa sustina o viata intima incendiara. Consuma mango mai des, la gustari, etc si nu uita sa il servesti si pe partenerul tau. Mango, alaturi de piersici au un efect afrodisiac, pe langa faptul ca sunt delicioase.

Alimente care cresc libidoul si dorinta – smochine si migdale

Din fericire, toate aceste alimente dulci si gustoase ne pot ajuta in aceste situatii. Smochinele pot fi servite alaturi de un pahar de vin roze, iar faptul ca au in compozitie aminoacizi care sustin apetitul sexual, nu poate fi decat un plus.

Se pare ca mirosul migdalelor este un afrodisiac in sine. De asemenea, sustine productia de hormoni in cazul femeilor, asa ca este indicat sa le consumi mai des.

Bananele, ouale, stridiile si capsunele sunt, de asemenea, pe lista alimentelor pe care ar trebui sa le incluzi in dieta mai des, daca vrei o viata intima mai intensa…

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *