Idei delicioase pentru cina – ingrediente care te pot ajuta, oricand!

Aceste idei delicioase pentru cina te vor ajuta in orice situatie, in special ca sunt la indemana oricui. Poti crea o masa delicioasa rapid, oricand iti doresti.

Asa ca, de acum incolo, vrem sa te sfatuim sa ai cateva ingrediente cheie in camara si frigiderul tau. Ne referim aici la: iaurt grecesc, salata verde, masline, pesto, unt de arahide, maioneza vegetala.

Cauta sa alegi alimente ecologice, astfel incat sa ai grija de sanatatea ta, in mod natural. Aceste cateva idei absolut delicioase te vor incanta, in special cand nu stii ce sa mananci sau nu vrei ceva…banal, care nu prea are niciun gust.

Pentru ca de multe ori asa patim la ceas de seara, asa ca este momentul sa schimbam acest aspect.

Idei delicioase pentru cina – ai chef de ceva grecesc?

Atunci nu uita ca, daca ai cumparat, ai in frigider: iaurt grecesc, salata verde, poate si niste sunca, cateva masline, cateva rosii cherry. Amesteca-le bine pe toate si serveste o salata absolut delicioasa. Nu trebuie sa pui tot iaurtul, daca ti se pare prea mult. De asemenea, poti inlocui rosiile cu ardei capia felii, daca ai stomacul mai sensibil. Oricum, vei adora aceasta cina lejera si usor de preparat. Desigur, te sfatuim sa optezi pentru o portie modesta, in special ca vorbim despre cina.

Nu uita ca expertii in nutritie spun ca este bine sa nu mai mancam nimic inainte cu 3-4 ore de culcare. Mai ales daca vrei sa ai grija de silueta, ar fi bine sa urmezi acest sfat intelept.

Este o idee buna si sa ai la indemana o bucata de branza feta sau, de ce nu, o branza vegetala, pentru a crea minunate salate si in alte versiuni.

Idei delicioase pentru cina – pesto si nuci

Cumpara un borcan cu pesto de la supermarket si bucura-te de o portie de paste minunate. Poti sa adaugi putin pesto si pe humus, pentru un plus de savoare. Daca faci paste, nu uita sa adaugi si cateva alune maruntite, te vei bucura de o cina senzationala.

De asemenea, un unt de arahide din nuci rumenite la cuptor poate fi, de asemenea, o alegere excelenta. Desigur, merge de minune si la micul dejun. Unge 2-3 rondele de orez cu unt de arahide si bucura-te de o cina lejera. Adauga cateva boabe de afine sau zmeura, deasupra.

O salata de paste rece este alta idee super simpla si delicioasa. Fierbe cateva paste (de care vrei) si lasa-le la scurs. Marunteste un castravete murat, cateva felii de ardei capia, cateva ciuperci, o lingura de maioneza. Amesteca totul cu pastele, condimenteaza si savureaza o cina placuta si extrem de usor de realizat.

Salata mediteraneana. Incepem cu reteta clasica?

Reteta specifica de salata greceasca (mediteraneana)

Ai nevoie de:

– o salata verde

– un castravete

– 6 rosii cherry

– 100 grame branza feta

– o ceapa mica rosie (sau chiar jumatate, daca nu iti place foarte mult)

– o mana de masline kalamata…vezi reteta completa aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *