Ce se intampla daca bei cafea zilnic

Tu stiai ce se intampla daca bei cafea zilnic, in special una calitativa, pregatita chiar de tine? Ei bine, vei avea o surpriza foarte placuta odata ce vei citi cele ce urmeaza. Nu de alta, dar cercetatorii au ajuns la o concluzie foarte interesanta. Cafea prelungeste viata! Da, ai citit bine, se pare ca aceasta bautura a fost mereu asociata cu o viata mai lunga si mai fericita.

Ce se intampla daca bei cafea zilnic? Vei ramane uimita de efectele unei cafele bune. Oamenii nu se pot desprinde de acest obicei controversat. Sa fie buna, sa fie rea? Ramane sa ne lamurim! Industria cafelei a atins cote uriase, iar astazi aproape toti consumam bauturi pe baza de cafea. Fie ca vorbim despre cafe late, cappuccino sau espresso cu totii le indragim.

Sa ne ajute aceasta „potiune” magica sa traim mai mult?! Ramane de vazut…

Ce se intampla daca bei cafea zilnic – ce arata studiile

In Europa a avut loc un studiu amplu, la care au participat peste 500.000 de oameni din 10 tari. Este unul dintre cele mai ample studii care au avut in vedere…cafeaua si modul in care aceasta influenteaza longevitatea.

Iar studiul nu s-a limitat doar la Europa. Au participat si 180.000 de afro-americani, japonezi si mexicani.

Ce se intampla daca bei cafea zilnic? La ce concluzie s-a ajuns? Daca esti o mare amatoare de cafea, iti va parea bine cand vei citi cele ce urmeaza. Cei care beau cel putin 2 cani de cafea pe zi au sanse cu aproape 20% mai mari sa traiasca mai mult. Adica organismul lor este mai puternic, cu alte cuvinte. Desi aceste popoare au obiceiuri diferite de viata, se pare ca in anumite perspective se aseamana.

Se pare ca cei care consumau cafea regulat erau mai putin predispusi sa se imbolnaveasca de inima, cancer sau boli cardiovasculare.

De asemenea, cei care consumau cafea in tarile europene avea si o sansa mai scazuta de a face boli de ficat sau digestive.

Asa ca majoritatea subiectilor care au participat la studiu prezentau o stare de sanatate optima. Desigur ca cel mai indicat ar fi ca cei care consuma cafea sa aleaga ceva de calitate. Cafeaua organica, rasnita chiar de tine si preparata la ibric sau espressor este minunata.

Desigur ca nu este bine sa faci excese, dar se pare ca 2 cafele pe zi nu te afecteaza.

Ce se intampla daca bei cafea zilnic? Te poate ajuta si sa slabesti?

Categoric da, dar nu te baza doar pe asta. Poate ca nu ai aflat, dar cel mai nou trend in materie de diete este cafeaua cu unt, avand in vedere ca poti avea parte de o gramada de beneficii, daca o vei consuma.

Acest curent a prins de ceva timp in America, unde oamenii recurg la aceasta metoda pentru a pierde cateva kilograme rapid. Iar obiceiul are mai multe efecte benefice, pe termen lung. Acest obicei este orginar din Tibet, unde este ceva natural sa adaugi unt in diverse bauturi.

Sa vedem care ar fi beneficiile acestei practici. Deci, sa nu mai pierdem vremea…totul despre cafeaua cu unt aici >>>

4.88/5 (33)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *