Cojile de cartofi te scapa de firele albe! Cum functioneaza?

Ei bine, la asta poate ca nu te-ai fi asteptat, dar se pare ca si cojile de cartofi te pot scapa de parul alb. Da, ai citit bine, iar multe persoane se lauda cu rezultate uimitoare, cand vine vorba despre acest lucru. Si ce vesti bune, avand in vedere ca aceasta metoda este 100% naturala si simpla.

Asadar, cojile de cartofi pot fi aliatul tau principal, atunci cand vorbim despre frumusete si naturalete. Pentru ca nu esti singura care s-a saturat sa se tot vopseasca. In special ca firele albe apar si se vad cel mai repede. Mai ales daca esti bruneta! Apropo, nu aborda o culoare de par prea inchisa, in special atunci cand ai fire albe.

Acestea vor deveni si mai vizibile, imediat ce parul incepe sa creasca putin la radacini.

Cojile de cartofi – o solutie simpla, de moment

Pentru a acoperi firele albe cu ajutorul cojilor de cartofi nu va trebui sa depui un efort prea mare. In priml rand, va fi nevoie sa cureti 2-3 cartofi, pentru a avea suficiente coji. Evident ca in prealabil le vei spala foarte bine. Ulterior, dupa ce ai curatat cartofii, vei pune cojile la fiert, nu vei adauga mai mult de o cana de apa.

Lasa totul sa fiarba pret de 15 minute. Dupa aceea, lasa un pic apa sa se raceasca, iar apoi strecoara lichidul obtinut.

Nu ramane decat sa te speli pe cap, asa cum o faci in mod normal. Usuca bine parul cu ajutorul unui prosop. Acum este momentul sa clatesti parul cu lichidul obtinut. In special in zona radacinilor, maseaza usor si insista un pic. De asemenea, poti pune acest lichid obtinut intr-un recipient de sampon mai vechi, pentru a-l folosi si data viitoare.

Se pare ca metoda functioneaza de minune, multe femei sustinand ca se vede schimbarea inca de la inceput. Usuca parul asa cum este si bucura-te de inexistenta firelor albe. Desigur ca este bine sa faci de mai multe ori acest lucru, pentru ca rezultatele sa fie evidente.

Cojile de cartofi. Un real medicament natural?

Despre cartofi se stie ca pot fi un remediu excelent pentru problemele digestive. In special cand vorbim despre gastrita, de exemplu. S-ar putea sa nu te incante ideea, dar sucul proaspat stors, din cartofi, face minuni.

Trebuie baut rapid, pentru ca oxideaza extrem de repede, asa ca nu sta pe ganduri odata ce l-ai pregatit. Se vor consuma 2-3 pahare de suc proaspat de cartofi pe zi, inainte de fiecare masa cu cel putin o ora. Se va urma o cura de 4 saptamani, pentru a avea rezultatele dorite.

Revenind la cojile de cartofi, acel lichid obtinut in urma fierberii lor poate fi si un remediu excelent impotriva reumatismului, fiind un antiinflamator remarcabil. Asa ca remediile naturiste te pot ajuta in mai multe situatii decat te-ai fi asteptat. Totul este sa te informezi putin inainte si vei descoperi chiar tu singura solutiile.

Clatite de cartofi – ai chef de ceva nou?

Sigur iti plac clatitele dulci si probabil ca le consideri unul dintre cele mai bune deserturi. Dar ce ar fi sa incerci si aceasta reteta absolut delicioasa, dar care merge bine si cu alimentele sarate?

Pentru aceste clatite de cartofi ai nevoie de:

    4 cartofi

    200 ml lapte fierbinte

    300 grame faina

    4 oua…vezi reteta completa aici >>>

4.88/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *