Schimbare de look: sfaturi pentru a obtine rezultate minunate

Crezi ca poti obtine o schimbare de look incununata de succes doar daca treci pragul unui salon de infrumusetare? Iti vei schimba parerea dupa ce vei pune in aplicare urmatoarele sfaturi beauty pe care specialistii in domeniu le urmeaza de mult timp.

Iata in ce tip de produse ar trebui sa investesti pentru ca o schimbare de look sa arate la fel ca la salon!

 

Schimbare de look – ce vopsea de par sa alegi?

Daca pana acum ai ales vopseaua de par doar dupa preferintele tale, s-ar putea sa fi comis cateva greseli. Profesionistii tin cont de cateva caracteristici importante atunci cand recomanda o anumita culoare clientelor. Alege nuanta vopselei in functie de culoarea pielii tale si te vei asigura ca ai facut cea mai buna alegere.

Spre exemplu, blondul platinat, argintat, sampanie ori cenusiu li se potriveste celor care au pielea foarte deschisa la culoare.

In schimb, nuantele mai calde de blond, cum ar fi caramel, auriu si miere, se potrivesc mai degraba femeilor care au pielea deschisa.

Daca te atrag tonurile pasionale de rosu, afla ca nu ti se potrivesc daca ai tenul masliniu. Acestea avantajeaza mai mult femeile cu pielea pala. Castaniul li se potriveste cam tuturor tonurilor de piele, dar in special celor care au tonul cald.

Negrul inchis este mai potrivit pentru tenul cald, nu pentru cel foarte deschis caruia ii poate inaspri trasaturile.

Tine cont de aceste trucuri si rezultatele tale se vor apropia de cele obtinute de mana unui profesionist. Obtine schimbarea de look cu o vopsea de par de la Profihairshop.

Trucuri pentru o schimbare de look indrazneata

Esti atrasa de o schimbare de look indrazneata, dar nu stii de unde sa incepi? Te poti inspira de pe internet daca nu stii exact ce anume iti doresti, dupa care alege un sampon colorant, nuantator de par ori o masca cu pigment de colorare. Acestea se aplica pe parul umed, uscat bine cu prosopul, folosind manusi speciale. In functie de indicatiile de pe eticheta, lasa-le sa actioneze cateva minute, dupa care clateste parul cu apa. Iti poti vopsi tot parul intr-o culoare indrazneata, iti poti face doar cateva suvite ori doar iti poti evidentia varfurile parului. Se poarta produsele cu pigment albastru, fucsia, roz, cu reflexii gri si mov. O metoda rapida de a obtine o schimbare look diferita de ceea ce mai ai mai incercat pana acum. Daca nu stii ce sa alegi, arunca un ochi pe lista cu produse cu efect nuantator de la Profihairshop.

 

Cum sa iti mentii parul vopsit sanatos

Daca te-ai vopsit de mai multe ori pana acum, cu siguranta ai observat ca parul vopsit isi pierde stralucirea si vitalitatea, asa ca nu te poti bucura pe deplin de schimbarea de look pe care ai facut-o. Din fericire, exista cateva solutii la care poti sa apelezi pentru ca podoaba ta capilara sa arate sanatoasa si frumoasa.

Mai intai, investeste intr-o vopsea de par care nu distruge firul de par, dar care in acelasi timp ofera o acoperire de exceptie. In al doilea rand, spala-ti parul cu sampoane puternic hidratante, aplica masti profesionale pentru par deteriorat si mai opteaza din cand in cand si pentru tratamente naturiste cu uleiuri.

O schimbare de look nu mai trebuie sa te sperie de acum incolo, pentru ca ai la indemana trucurile care iti asigura succesul beauty. Reinventeaza-ti aspectul fizic si bucura-te de efectele pe care le vei obtine din jurul tau.

 

Foto: pixabay.com

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *