Remedii naturale pentru par vopsit sau uscat

Atunci cand ai incercat tot felul de tratamente care nu au dat roade, poate ca este momentul sa testezi si acele remedii naturale pentru par vopsit. S-ar putea sa ramai impresionata de cat de bine functioneaza. Si unde mai pui ca nu sunt pline de chimicale?

Dupa cum stii, produsele din comert abunda in conservanti si alte „minunatii”, asa ca nu este tocmai indicat sa le folosesti foarte des. Dar totusi ai nevoie de o ingrijire aparte, in special atunci cand ai parul vopsit. Acesta este mult mai sensibil, asa ca este necesara o atentie speciala.

Deci, este foarte bine sa testezi aceste remedii naturale pentru par vopsit, pentru a sti care ti se potriveste cel mai bine. Desigur ca nu toate mastile naturiste sunt indicate, trebuie sa fie ceva care sa nu afecteze culoarea. Asa ca nu iti ramane altceva de facut decat sa testezi aceste masti naturale, foarte apreciate de femeile din intreaga lume.

Esti pregatita? Iata despre ce remedii naturale pentru par vopsit vorbim:

1. Otet. Perfect atunci cand vorbim despre parul vopsit, asa ca vei ramane surprinsa ce efecte poate avea asupra parului uscat. Multe femei spun ca este mult mai bun decat produsele de par profesioniste, asa ca merita incercat. In special daca ai parul vopsit. Cum se foloseste? Dupa ce iti speli parul cu sampon, te poti clati cu otet si apa sau poti pulveriza putin otet pe par, la clatire.

Nu uita ca otetul este acid, asa ca trebuie combinat cu apa, pentru a nu afecta pielea scalpului. Are efecte minunate asupra parului uscat, indiferent daca este vopsit sau nu.

2. Banane si avocado. Nu, nu vorbim despre o gustare, ci despre unul dintre acele remedii naturale pentru par vopsit sau uscat. Ai nevoie de o banana si un avocado foarte bine coapte. Le vei pune in blender, dupa care vei aplica aceasta masca pe par, pentru 20 de minute.

Efectele sunt remarcabile si nici nu este de mirare. Potasiul si magneziul din banane alaturi de vitaminele A si C din avocado nu fac altceva decat sa intareasca firul de par. Incearca-le cu incredere si nu vei regreta.

3. Maioneza. Din nou ai citit bine. Se poate sa te gandesti ca vorbim mai degraba despre retete culinare decat de masti pentru par. Dar stii care este frumusetea? Poti folosi aceste ingrediente atat pentru mancare cat si pentru intretinerea parului.

 

Asa ca nu mai cumpara produse de styling atat de des. Vei reda stralucirea parului vospit, cu…maioneza. Proteinele din oua vor ajuta la hidratarea parului, iar vopseaua va tine mai mult, in acest fel.

Aplic-o dupa ce te speli pe cap si ai grija sa o distribui corect si egal. Pune o punga pe cap apoi, pentru a fi sigura ca efectele maionezei sunt cele asteptate. Vei spala foarte bine parul dupa 30 de minute. Aplica si sampon pentru a fi sigura ca parul ramane matasos si moale.

4. Ulei de masline. Unul dintre cele mai eficiente remedii naturale pentru par vopsit sau uscat. Este recomandat chiar si de stilisti, avand efecte pe termen lung. Aplica o masca cu ulei de masline cu cel putin 30 de minute inainte de baie, face minuni. Poti sta si 2 -3 ore, este foarte bine pentru parul tau.

 

ATENTIE!

Uleiul de cocos, chiar daca este foarte bun pentru par si mastile pot ajuta mult parul uscat, nu este bine sa il folosesti daca ai parul vopsit. Explicatia este simpla: afecteaza culoarea parului. Asa ca nu este tocmai indicat. Sau cel putin nu aplica ulei de cocos daca te-ai vospit recent, nu vrei sa pierzi culoarea…

 

Remedii naturale pentru par vopsit – invata sa ai grija de podoaba ta capilara!

Indiferent de culoarea pe care o are parul tau, este important sa-i acorzi atentia meritata, in special daca este vopsit. In aceasta situatie parul tau va avea nevoie de mai multe tratamente. Plus ca solutiile propuse de noi sunt sanatoase si foarte ieftine, in comparatie cu produsele din comert.

Parul tau va fi revitalizat, hidratat si matasos, asa ca nu iti vei mai face probleme, din acest punct de vedere. Alege sa ai grija de tine in mod natural, produsele naturiste sunt cele mai eficiente!

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *