Cum sa reduci colesterolul marit? Incearca acest remediu natural

Daca si tu te intrebai cum sa reduci colesterolul marit, esti pe drumul cel bun. Astazi te vom invata o noua metoda care te va ajuta in aceasta situatie. Cu alte cuvinte, vei afla ca este mai simplu sa reduci valorile colesterolului, decat credeai.

Evident ca acesta este profund afectat de dieta noastra, asa ca ar trebui sa schimbi ceva. Nu de alta, dar daca vei „umbla” la nutritie, s-ar putea sa nu mai ai nevoie de niciun medicament.

De asemenea, ia in calcul si acele remedii naturiste, stiute de la bunici, pentru ca sunt chiar eficiente. Cum sa reduci colesterolul marit? Iti spunem doar ca mierea si patrunjelul s-ar putea sa fie solutia pe care o cautai.

Cum asa? Iti explicam in cele ce urmeaza tot ceea ce ai nevoie sa stii.

Cum sa reduci colesterolul marit? Alege natural si intelept

Aceasta ar trebuie sa fie deviza dupa care te ghidezi, atunci cand vrei sa mananci. Pentru ca dieta nesanatoasa este una dintre cele mai mari probleme ale omenirii. Asa ca, inainte de a-ti prezenta remediul de astazi, nu uita sa mananci mai putine grasimi. De asemenea, rareste vizitele la fast-food.

Elimina alcoolul si sucurile carbogazoase si uita de semipreparate. Intelege ca poti manca si alte alimente in afara de carne si chiar te poti satura si asa! Nu este obligatoriu sa mananci doar cartofi, iar salatele alaturi de un gratar de curcan sunt absolut minunate.

Alege sa mananci mai curat, sanatos si nu uita sa adaugi o salata la fiecare masa. Crede-ne pe cuvant, se vor petrece minuni. Vei slabi, vei avea mai multa energie si ce crezi, colesterolul va scadea.

Sfaturi pentru scaderea colesterolului

1. Evita grasimile saturate

Alimentele care contin grasimi saturate sunt cele care se solidifica la temperatura camerei ca spre exemplu: untul, margarina, untura, branza. Este recomandat ca dieta ta sa contina cantitati cat mai mici din aceste alimente. In plus, evita pe cat de mult cu putinta: carnea de vita, laptele gras si mancarurile de tip fast food.

2. Foloseste uleiuri sanatoase si omega-3…descopera mai multe sfaturi aici >>>

Cum sa reduci colesterolul marit? Alege patrunjelul, mierea si lamaile

Cu siguranta stii ca doua dintre aceste ingrediente sunt bogate in vitamina C si antioxidanti. Sucul de lamaie are capacitatea de a curata sangele, are si rolul de a intari sistemul imunitar, de a tonifia intregul organism si de a alcaliniza corpul.

La ce este bun patrunjelul?

– daca iti sangereaza gingiile cand te periezi, freaca-le cu frunze tocate de patrunjel o saptamana,

– evita depunerea colesterolului pe artere, consumand de cel putin trei ori pe saptamana salata de patrunjel

– daca faci un exces de alcool, mananca patrunjel, pentru a reduce efectele asupra sistemului nervos si a-ti proteja ficatul

Cum sa reduci colesterolul marit – bautura minune

Ingrediente:

– 4 legaturi de patrunjel ( de la piata, daca este posibil)

– 6 lamai

– 4 linguri de miere ecologica

– 2 litri de apa

Se va pune apa la fiert, dupa care se va adauga patrunjelul tocat si se va lasa 5 minute. Se stinge focul si se adauga si lamaile taiate in bucati cat mai mici. Se lasa la infuzat peste noapte. A doua zi se strecoara bine si se incalzeste din nou. Se adauga mierea si apoi se lasa la racit. Amestecati bine pentru ca mierea sa se dizolve. Se va pune intr-un recipient din sticla si se depoziteaza la frigider.

Se bea un pahar de astfel de ceai dimineata pe stomacul gol, conform lataifas.ro. Se pot bea pana la 3 pahare pe zi, in special daca colesterolul este foarte marit. De asemenea, cura se poate urma circa 14 zile. Nu uita sa tii si un regim sanatos in aceasta perioada, pentru rezultate optime. Succes!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *