Culegere de limba engleza – Clasele IX-XII, ideala pentru adolescentul tau!

Elevii de liceu pot invata ALTFEL cu aceasta culegere de limba engleza.

Este cea mai importanta limba de circulatie internationala, de nelipsit in orice colt al lumii. Turismul, studiile, dezvoltarea relatiilor sunt facilitate de cunoasterea limbii engleze, o limba comuna pentru sute de nationalitati de pretutindeni.

Limba engleza nu este simplu de invatat pe cont propriu, in special de catre elevii de liceu care sustin limba engleza la examenul de BAC.

Oferiti-i copilului dvs. Culegerea de Limba Engleza pentru Clasele IX –XII cu Fise de lucru practice, pentru a descoperi, pas cu pas, secretele limbii engleze.

Culegerea contine 200 de fise de lucru atent selectate pentru a-i servi ca suport de invatare copilului dvs.

Culegere de limba engleza – exercitii practice si fise de lucru

Insotite de explicatii usor de inteles, fisele de lucru ofera exercitii practice cu ajutorul carora elevul va incepe sa invete urmatoarele:

  • scrierea corecta a cuvintelor
  • expresii si cuvinte noi
  • gramatica limbii engleze
  • exprimarea corecta, detalii aici >>>
  • diferenta dintre notiuni asemanatoare

Fisele sunt grupate intr-un biblioraft elegant, de dimensiune A5, intr-un format care i se potriveste oricarui adolescent. Asimilarea si consolidarea cunostintelor este asigurata datorita structurii excelente din punct de vedere pedagogic, realizata de un colectiv de autori coordonati de prof. Daniela Ionescu.

Chiar mai mult, culegerea contine si teste menite sa ii ajute pe elevi sa simuleze examenul de BAC la Limba Engleza.

Fiind structurata pe module, culegerea este formata dintr-o parte teoretica si una practica, in concordanta cu programa scolara in vigoare.

Culegere de limba engleza. Adolescentul nu se va plictisi

Spre deosebire de cursurile costisitoare care ii plictisesc pe elevi si care le consuma foarte mult din timpul liber, culegerea cu fise practice este o alternativa utila, eleganta, in ton cu tendintele din zilele noastre.

Iata cateva dintre cele mai importante elemente de Limba Engleza pe care le poate invata un elev al claselor IX-XII:

  • Citirea, scrierea si folosirea limbii engleze
  • Partile de vorbire si folosirea corecta a acestora
  • Comparatii
  • Conditionale
  • Cuvinte, expresii, gramatica si imbogatirea vocabularului in domenii precum: cultura, arta, sport, muzica, sanatate, hobby, moda, tehnologie.

Oferiti copilului dvs. sansa de a avea cat mai multe reusite pe plan personal si profesional, indemnandu-l sa faca primul si cel mai simplu pas spre Limba Engleza, comanda ACUM >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *