Scapa de parul nedorit: metode naturale de incetinire a cresterii parului

Cum poti scapa de parul nedorit, folosind metode naturale si necostisitoare? Despre aceste aspecte vom discuta in articolul de astazi. Asa ca pregateste-te sa afli cum poti spune adio parului nedorit, prin metode mai putin sofisticate.

Desigur ca exista multe modalitati de a indeparta parul, dar multe dintre acestea sunt foarte scumpe. Si nici macar nu au rezultate pe masura asteptarilor. Exista epilarea definitiva cu laser, de exemplu. Dar multe femei au declarat ca parul a revenit, chiar si dupa ce au urmat sedintele respective.

Asa ca, pana una-alta, haide sa aflam cateva metode mai putin conventionale de incetinire a cresterii parului. Si de indepartare a acestuia. Daca pana acum nu credeai in asa ceva, s-ar putea ca de acum incolo sa iti schimbi opinia.

 

Scapa de parul nedorit, folosind ingrediente naturale

 

– turmeric si apa de trandafiri. Suna bine, nu-i asa? Afla ca este unul dintre acele amestecuri minune, care te ajuta sa ai mai putin par. Asadar, amesteca o lingurita de turmeric cu una de apa de trandafiri. Dupa ce este gata, aplica amestecul in zona „afectata” de par. Lasa-l sa actioneze pret de jumatate de ora. Dupa aceea indeparteaza amestecul cu putina apa calda. Fa acest procedeu o data pe saptamana. Vei vedea ca iti va creste mai putin par, in timp.

ATENTIE! Aceasta metoda este pentru reducerea aparitiei firelor de par, nu pentru epilarea efectiva

– zahar, lamaie si miere. Aceasta poate fi si o metoda de epilare. Poate ai auzit vorbindu-se despre epilarea cu zahar. Scapa de parul nedorit aplicand acest amestec, realizat in cantitati egale.

Amestecul se va incalzi pana se topeste zaharul. Daca ti se pare ca amestecul este prea subtire, adauga putina faina de porumb. Daca devine prea gros, adauga apa. Dupa ce amestecul se raceste putin, adauga-l pe zonele cu par. Pune o bucata de panza peste amestec si trage repede! Da, va durea putin, dar vei scapa de parul nedorit

– cartofi si linte. Acest amestec suna mai degraba a…tocana de legume, dar are si alte utilitati. O sa iti ia ceva pana il prepari, dar va merita. Ce trebuie sa faci? Prepara un suc de cartofi, cu ajutorul juicer-ului. Inainte de a face sucul, nu uita sa lasi la inmuiat un bol cu linte, peste noapte.

Dupa aceea, lintea va fi macinata. Cand cele doua ingrediente sunt gata preparate, adauga amestecului o lingura de miere si 4 de suc de lamaie. Amesteca totul bine si aplica pe zona pe care doresti. Lasa-l sa actioneze 20 de minute, dupa care indeparteaza totul. Vei vedea ca parul va fi redus considerabil

– papaya si turmeric. Scapa de parul nedorit folosind si acest amestec. Turmericul se remarca si pentru aceste calitati, pe langa cele alimentare.

Ai nevoie de 2 lingurite de papaya crud si jumatate de lingura de turmeric. Amesteca totul bine si aplica-l pe unde vrei. Lasa-l sa actioneze 20 de minute. Pentru efecte foarte bune aplica de 2 ori pe saptamana

– oua si malai. Din nou nu vorbim despre mancare, ci despre epilare. Amesteca un albus de ou cu 1/2 lingura de malai si 1 lingura de zahar. Lasa-l sa actioneze 25 de minute si trage ferm, cu ajutorul unei fasii de panza, dupa ce s-a uscat. Vei scapa de parul nedorit mai repede decat crezi.

Asadar, inarmeaza-te cu rabdare si vei avea parte de cele mai bune efecte.

Scapa de parul nedorit – metode traditionale si eficiente

 

Aceste metode, nu doar ca te vor ajuta sa indepartezi parul, dar vor stimula si incetinirea cresterii parului. Pentru ca nu te intereseaza doar cum sa scapi de par, ci rarirea acestuia, in timp.

Incearca aceste metode si vezi care ti se potriveste mai mult, succes!

 

 

4.75/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *