Mamele au nevoie de…masaj! Ce zic specialistii

Poate ca nu stiai, dar se pare ca mamele au nevoie de masaj cat mai des. In special cele care au muuulte responsabilitati. De ce? Ei bine, stii deja ca oamenii care primesc masaje in mod regulat sunt mai calmi. Si parca putin mai fericiti.

Asa ca, de ce mamele au nevoie de masaj? Despre toate acestea vom discuta astazi. Cand vom afla mai multe impreuna despre acest subiect.

Si nici nu mai conteaza daca ai sprijinul unui partener sau nu. Sa fim seriosi, nu este deloc simplu sa fii mama!

Mamele au nevoie de masaj si multa voie buna

Sa fii parinte poate fi mult mai complicat decat pare. Asa ca nu te judeca daca tanjesti dupa un masaj. Este chiar recomandat. Iar acest lucru este confirmat de catre specialisti. Sa ai grija de tine este esential. Intr-o lume tot mai stresata, fenomenul burnout trebuie evitat.

Asa ca masajele sunt una dintre cele mai bune terapii.

Mamele au nevoie de masaj – care sunt simptomele unui burnout?

Cu alte cuvinte, cand stii ca o mama chiar are nevoie de ajutor? Poate ca atunci cand munceste prea mult. Job, familie, copil, responsabilitati…Poate fi mult prea mult. Un studiu belgian arata ca 13-14% dintre parinti sunt epuizati.

In SUA, lucrurile stau si mai rau. Se pare ca peste 60% dintre parinti au atins pragul de epuizare.

Locul de munca, societatea, finantele, acestea sunt doar cateva dintre preocuparile mamelor. Care uita sa aiba grija de ele si lasa presiunea sa le acapareze. Sa fie acest sacrifiu normal sau de bun augur? Nicidecum, un copil are nevoie de o mama fericita, mai presus de orice.

Mamele au nevoie de masaj – incepe cu sedinta de relaxare!

Macar o data pe saptamana, va face minuni, garantat. Asa ca incepe cu o sedinta de masaj de relaxare si bucura-te de moment. Garantat ca in momentul in care vei pleca de acolo te vei simti mult mai bine.

Asa ca nu uita sa ai mai mare grija de tine, daca vrei ca viata ta sa fie mai buna. Si sa ai un copil fericit, care sa invete cele mai elocvente lucruri despre o viata sanatoasa si prospera.

Parintii nefericiti tind sa fie absenti, uneori chiar distanti si violenti, fata de copii. Asa ca este momentul sa schimbi ceva. Plus ca in ziua de azi masajele nu mai sunt atat de scumpe, nici pe departe. Fa-ti un abonament si incepe cu pasi mici.

Poti sa incerci si yoga, meditatia, alergatul sau cititul. Ideea este sa ai timp si pentru tine.

Yoga in sarcina. De ce este bine sa practici

Ca yoga in sarcina este mai mult decat recomandata este o informatie pe care probabil ai mai auzit-o, iar astazi iti vom prezenta beneficiile acestei forme minunate de miscare si relaxare. Pentru ca yoga nu este nicidecum o simpla tehnica de a te mentine in forma. De fapt, este o metoda straveche de spiritualitate, prin care iti poti elibera mintea de stresul cotidian…vezi mai multe despre yoga in sarcina aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *