Dieta Country – slabesti fara sa te infometezi

Dieta Country este perfecta pentru acele persoane care vor sa slabeasca 4-5 kilograme, dar fara a se infometa! Dupa cum stii, foarte multe femei apeleaza la aceasta metoda atunci cand vor sa scape de kilogramele in plus, asa ca nu este de mirare ca acest regim este un succes.

Practic, dieta Country poate fi regimul de slabire perfect, in special atunci cand vrei sa ai energie. Doar in acest fel, te vei putea bucura de o viata frumoasa si activa, in continuare. Dietele care au foarte multe restrictii tind sa ne oboseasca. Parca nu este tocmai la indemana sa stai nemancata zile intregi, doar pentru a arata bine.

Plus ca poti intampina dificultati si iti poate fi afectata sanatatea destul de serios. Asa ca haide sa vedem ce presupune acest regim.

Dieta Country – despre ce este vorba?

Poate ca primele zile vor fi un pic dificile, pentru ca vei manca doar fructe si legume, dar poti manca dupa bunul plac. Adica de fiecare data cand ti-e foame. Desigur nu trebuie sa exagerezi, iar bananele nu ar trebui sa fie in aceasta lista. Nu de alta, dar au prea multe calorii, asa ca orienteaza-te catre fructele de sezon.

A doua zi din dieta Country, te vei familiariza cu consumul de legume crude si la aburi, dar ar fi indicat sa eviti fasolea. Exista vesti bune, poti consuma: linte, naut, broccoli, morcovi si gulii crude etc. Asa ca nu spune ca nu ai ce manca.

Dieta Country – meniu pe zile:

Ziua 1

  • vei manca doar fructe, poti consuma de fiecare data cand ti-e foame

Ziua 2

  • legume crude si la abur, de fiecare data cand ti-e foame

Ziua 3

Ai voie si fructe si legume, dupa bunul plac

Ziua 4

Banane si lapte, adica in jur de 5- 6 banane si 5-6 pahare cu lapte (cel vegetal e si mai bun!!)

Ziua 5

Aproximativ 300 grame carne de vita la cuptor, salata de rosii

Ziua 6

In jur de 300 grame carne de vita si legume inabusite

Ziua 7

Orez brun cu legume si sucuri de fructe, de 2 ori pe zi (adica la pranz si cina, dimineata vei consuma salata de fructe si ceareale)

Dieta Country va presupune un efort semnificativ, dar dupa aceasta perioada vei slabi in jur de 5 kilograme. Nu uita sa bei apa din belsug si sa faci sport. Primele zile pot fi mai grele, dar poti fi sigura ca merita efortul din plin.

Evita dietele care presupun infometarea, pentru ca acestea te vor dezechilibra, plus ca s-ar putea sa ai surpriza ca nu slabesti. Bucura-te de proces si ai incredere in tine, nu exagera cu nimic si vei vedea rezultatele rapid, succes!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *