Scortisoara vindeca diabetul. Iata cum functioneaza!

Ca scortisoara vindeca diabetul este un adevar bine stiut de oamenii de stiinta, care studiaza de mai mult timp acest fenomen. Asadar, scortisoara are un efect bun asupra glicemiei si de asemenea, la nivelul colesterolului. Asa ca ar fi bine sa descoperi toate aceste beneficii, in special daca te-ai confruntat cu astfel de probleme de sanatate.

Toate aceste adevaruri au fost scoase la iveala in urma numeroaselor studii efectuate, iar cel din California, SUA se remarca in acest sens.

Studiul de la Western University of Health Sciences din California a scos la iveala ca scortisoara vindeca diabetul, intr-o oarecare masura. Chiar daca mai sunt necesare studii, nu ar fi rau sa introduci mai des scortisoara in viata ta.

Scortisoara vindeca diabetul – ce beneficii aduce in aceasta situatie?

Ei bine, studiul a aratat ca diabeticii care au participat la aceasta cercetare aveau glicemia scazuta. La fel s-a petrecut si in cazul colesterolului si al trigliceridelor.

Desigur ca inca este prematura recomandarea scortisoarei de catre medici, dar asta nu inseamna ca nu poti consuma o lingurita pe zi. Fara sa neglijezi tratamentul alopat, desigur.

Apa cu scortisoara – ce poate vindeca sau preveni

– regleaza si stimuleaza digestia. Asa ca va fi mai simplu ca oricand sa scapi de problemele specifice. In special in cazul celor care sufera de afectiuni ale tractului intestinal. Organismul tau va reusi sa absoarba cu spor nutrientii din organism, iar digestia va fi in parametrii optimi

– spune adio tusei sacaitoare! Daca vrei sa scapi de tuse pe cale naturista, apa cu scortisoara te poate ajuta si in aceasta situatie…vezi ce boli mai poti preveni cu ajutorul apei cu scortisoara >>>

Asadar, cel putin 10 studii citate in “Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics” confirma aceeasi informatie. Scortisoara vindeca diabetul, in sensul ca va scadea nivelul glicemiei. Iar acest aspect a fost observat in majoritatea cazurilor.

ATENTIE! Acest remediu nu inlocuieste tratamentul clasic. Discuta cu medicul tau sau apeleaza la un medic naturopat pentru a afla mai multe detalii.

Scortisoara vindeca diabetul – ai auzit de acest ceai
?

Daca totusi vrei sa incerci un remediu care te poate ajuta, iti recomandam ceaiul de scortisoara, care sigur iti va face bine. Asa ca daca iti placea deja acest condiment, avem vesti bune: il poti consuma mai des.

Ingrediente:

  • o lingurita de scortisoara
  • apa plata ( o cana 250 ml)

Vei turna apa clocotita peste scortisoara si vei lasa la infuzat, pentru cel putin 5 minute. Vei consuma acest ceai pe stomacul gol si/sau dupa-amiaza.

Poti renunta la sirop, daca consideri ca nu este nevoie.

4.94/5 (18)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Scortisoara vindeca diabetul. Iata cum functioneaza!

  • 18 aprilie 2019 la 18:02
    Permalink

    DA! MA BUCUR CA CINEVA SE PREOCUPA DE SANATATEA MULTIMILOR CU DIVERSE AFECTIUNI.cU SIGURANTA NU VOM MAI FI IGNORANTI, SI DAC VOM SI APLICA ,VOM PUNE UMAR LANGA UMAR ,IMPREUNA CU BUNUL D-ZEU : NE VA FI MAI BINE ,FARA CHELTUIELI EXAGERATE ,HRAPARETE ,NEJUSTIFICATE.
    VA MULTUMESC MULT CA ATI APARUT IN VIATA MEA. CHIAR SUNT UNA DIN PERSOANELE POTRIVITE,PENTRU O INFORMATIE DE GENUL.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *