Cum sa te speli corect pe fata. Vei scapa de riduri si acnee

Este foarte important sa stii cum sa te speli corect pe fata, daca vrei sa ai grija de tenul tau si sa previi imbatranirea prematura. Problemele de piele te pot afecta la un moment dat, iar daca ai pielea sensibila, lucrurile sunt si mai grave.

Tenul acneic este si mai dificil, asa ca va trebui sa eviti cosmeticele nocive care nu fac altceva decat sa-ti distruga pielea. Dar cum sa le inlocuiesti? Cum sa te speli pe fata corect si cum sa ai grija de pielea ta?

Acneea poate fi si rezultatul unui dezechilibru hormonal, dar asta nu este tot. Pot fi declansate infectii si ca urmare a infectiilor. In special cand ai sebum din abundenta. Pot aparea umflaturi, inflamatii, roseata, etc.

Dar astazi vom afla cum poti preveni toate acestea cu ajutorul uleiului de cocos. Am mai vorbim despre acesta, dar merita sa ne rea mintim, fiind un produs de exceptie.

Cum sa te speli corect pe fata – pasi simpli

Acest ulei natural este grozav si versatil, fiind perfect pentru tratamentele de infrumusetare. Are proprietati antibacteriene, antifungice si hidrateaza in profunzime.

Uleiul de cocos este extras direct din grasimile saturate ale fructului si contine acizii lauric si caprilic, excelenti pentru piele. Iar asta nu este tot, uleiul fiind bogat si in vitamina E, care are rolul de a te curata de sebum, care de multe ori este chiar cauza acneei.

Cum sa te speli corect pe fata? Este deja evident ca uleiul de cocos va fi prezent in acest proces de curatare a tenului. Nu este chiar asa de simplu precum pare. Si nu uita de proprietatile remarcabile ale cosmeticelor ecologice. Chiar daca sunt putin mai scumpe, poti sa fii sigura ca merita banii din plin.

Asadar, va fi necesar sa combini uleiul de cocos cu uleiul esential tea tree sau cel de lavanda. Minunate pentru preventia acneei, dar si pentru mentinerea unui ten tanar si sanatos.

Iata cum sa te speli corect pe fata cu o solutie „magica”:

Asadar, fii pregatita sa scapi de riduri si acnee mai repede decat ai fi visat si in mod natural!

Ingrediente:

  • o cana mica de ulei de cocos
  • 5-6 picaturi ulei esential ( la alegere)

Mod de preparare:

Vei topi uleiul de cocos intr-o vas, la temperatura mica. Apoi vei adauga picaturile de ulei esential (recomandam lavanda) si vei amesteca bine totul. Apoi depoziteaza totul intr-un borcan de sticla. Lasa-l sa se raceasca si apoi ia o cantitate mica si maseaza usor tenul. Clateste cu apa calduta si nu uita sa repeti acest proces de 2 ori pe zi.

Vei vedea rezultatele in curand si te vei bucura de faptul ca pielea ta va arata muuult mai bine! Nu vei mai avea exces de sebum, iar imbatranirea prematura va fi incetinita. Incearca cat mai repede acest remediu si bucura-te de un ten mai luminos ca oricand.

4.79/5 (29)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Cum sa te speli corect pe fata. Vei scapa de riduri si acnee

  • 7 februarie 2019 la 15:45
    Permalink

    Tot ce se scrie despre fr4umusetea femeilor este bun.Mai ales ca tratatele de cosmetica scrise de regina Cleopatra VII au fost arse in 1453 de popoarele barbare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *