Remedii pentru tuse – ce zici de morcovi?

In timpul sezonului rece, este bine sa ne familiarizam cu aceste remedii pentru tuse. In special ca nu vrei sa iei medicamente toata iarna! Asa ca nu te speria de la primele simptome si bucura-te de viata in continuare. Ce ai de facut? Pe langa faptul ca ar trebui sa consumi multe fructe si legume, mai poti face ceva.

Este vorba despre aceste remedii pentru tuse, 100%, care pot fi mai bune ca medicamentele.

Asa ca haide sa descoperim impreuna cum ne pot ajuta morcovii, in aceasta situatie. Suna ciudat nu-i asa? Stim, dar ce mai conteaza, atat timp cat functioneaza de minune…

Morcovii sunt legume excelente, care ar trebui consumate mai des in starea lor cruda. Efectele sunt pe masura, iar tu te vei simti mult mai bine. Apropo, ii poti consuma si la gustare, morcovii cruzi fiind excelenti si gustosi.

Remedii pentru tuse – mierea si morcovii

Se pare ca fac casa buna impreuna, cel putin pentru tratarea tusei specifice sezonului rece. Pentru a tine la distanta virozele si racelile, vei invata sa prepari leacul minune.

Tine minte ca morcovii contin si vitamina A din abundenta, asa ca pot remedia problemele de vedere cu succes. Sunt recomandati intr-o dieta zilnica de prevenire a obezitatii, in special in randul copiilor. Asa ca da-le micutilor la scoala…morcovi cruzi. Cu siguranta le vor placea, datorita gustului dulce.

Nu uita ca morcovii sustin si fertilitatea masculina, asa ca toata lumea ar trebui sa-i consume mai des.

Dar haide sa ne intoarcem la remediile pentru tuse.

Morcovi si miere, remediu pentru tuse:

Ingrediente

– jumatate kilogram de morcovi

– 2 linguri de miere

Remedii pentru tuse – cum se prepara?

In primul rand, vei pune la fiert morcovii, pana devin moi si pot fi pasati. Apoi ii vei zdrobi cu o furculita (cand sunt reci) si vei pune cele 2 linguri de miere. Amesteca bine si depoziteaza totul intr-un borcan de sticla.

Pot fi luate 3 linguri pe zi, din aceasta compozitie, pana scapati de tuse. Excelent remediu si pentru cei mici, asa ca incercati-l.

Morcovii ajuta si in mentinerea sanatatii pielii, a inimii si a sistemului imunitar. Mai contin vitamine precum B1, B2, B6, C, E,.

Remedii la indemana pentru tuse

Medicamentele pot ajuta la ameliorarea simptomelor, dar pe langa acestea, incearca cateva remedii naturiste usor de folosit.

1. Apa sarata

Pune 1 lingutita de sare intr-un pahar cu apa calda. Amesteca bine continutul pana cand sarea este dizolvata complet. Fa gargara de 2 sau 3 ori pe zi pana cand caile respiratorii sunt curatate de mucus.

2. Otet de mere cu miere

Adauga 2 lingurite de otet de mere intr-un pahar cu apa calda. Adauga 1 lingurita de miere si amesteca bine. Bea de 2 sau 3 ori pe zi timp de o saptamana, pentru a vedea rezultatele.

Otetul de mere ajuta la intarirea sistemului imunitar si te va ajuta sa iti recuperezi mai rapid sanatatea.

3. Aburi…vezi continuarea si mai multe remedii naturiste aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *