Cum sa ai o inima sanatoasa – secrete de la specialisti

Cum sa ai o inima sanatoasa poate fi intrebarea care-i framanta pe multi si nici nu este de mirare. Bolile cardiovasculare sunt pe locul 1, atunci cand vorbim despre cauzele mortii, in lumea moderna.

Asa ca nu ramane decat sa ne intrebam ce putem face pentru a preveni maladiile de acest tip. Fara doar si poate ca modul de viata, nutritia si stresul joaca un rol colosal, iar specialistii au atras mereu atentia asupra acestor aspecte.

Ai probleme cu inima, dar iti doresti sa traiesti mult, bine si frumos? Esti sanatos, dar vrei sa previi aparitia unei boli de inima (mostenire genetica poate)? Tu sau cineva din anturajul tau aveti nevoie de sfaturi sau ajutor concret in lupta impotriva bolilor de inima? Inima Sanatoasa in Corp Sanatos este solutia, detalii aici >>>

Din pacate, incidenta bolilor de inima, cu efecte catastrofale, este din ce in ce mai mare si varsta de aparitie a scazut periculos! Sarim acum in ajutorul tau cu informatii specializate vitale.

Cum sa ai o inima sanatoasa – de ce cardiologul tau nu ti-ar impartasi niciodata aceste secrete?

Daca te simti rau si doctorul iti stabileste un diagnostic legat de disfunctiile inimii, evident vei capata de la el un pumn de medicamente de administrat o viata intreaga, un set de reguli privind regimul de viata – miscare, alimentatie, odihna, incarcatura emotionala, stres etc. Si cam atat.

De ce continui sa te simti rau? De ce disfunctiile inimii nu dispar in urma tratamentului? De ce te tratezi de una si apar alte 1000 de disfunctii?

E simplu! Bolile de inima sunt asociate cu multe alte afectiuni – obezitate, diabet, hipertensiune, profil lipidic dezechilibrat etc. Evident tratamentele insumate se vor submina reciproc, se vor bate cap in cap. De ce ? Fiindca medicul, atunci cand ti-l prescrie, vizeaza boala ca atare si tratamentul ei general, fara a “cupla” informatia cu personajul, cu tine.

Ce te faci cand unele dintre medicamentele tale (de diabet, de inima, de colestrol, de tensiune, ba chiar si banala aspirina pentru raceala) “fura” substante nutritive vitale pentru sanatatea corpului tau?

Aspirina (anticoagulant recomandat celor cu boli de inima pentru scaderea tensiunii, blocheaza actiunea metforminelor- substante pentru diabet. Metforminele vor fura coenzima Q10 – sursa de energie pentru mitocondrii-centralele energetice ale organismului, acidul folic, vitamina B12, vitamina D, probioticele, potasiul si altele, si multe altele.

Lucrarea pe CD Cum castigi lupta dura cu Bolile de Inima iti aduce acum toate informatiile care te ajuta:

sa-ti schimbi stilul de viata pentru a preveni sau gestiona eficient bolile de inima

sa tii cont de factorii care afecteaza sanatatea inimii

sa descoperi binefacerile medicinei alternative,detalii aici >>>

Cum sa ai o inima sanatoasa? Investeste ca sa-ti vezi copiii crescand si aducandu-ti bucurie! Informatiile din lucrare au ajutat pacientii sa-si reduca nivelul colesterolului cu peste 22%, al trigliceridelor – cu 31%, iar nivelul colesterolului “bun” HDL a crescut cu 14%! Toate acestea inseamna si o inima protejata!

Cum sa ai o inima sanatoasa – cele mai bune sfaturi din lume

Descopera acum in lucrarea Inima Sanatoasa in Corp Sanatos modalitatile alternative de tratament special concepute pentru tine. Iti ofera solutii 100% naturale folosite cu succes de mii de ani! Ca tu sa te simti sanatos si in putere! Sa uiti ca suferi de o boala de inima.

In plus, aici gasesti informatii de calitate, preluate din publicatii stiintifice de renume mondial, articole medicale din surse de incredere comentate de medici specialisti, rezultate ale unor studii de cercetare importante, metode eficiente de preventie si tratament. Le poti discuta cu medicul tau cardiolog si imbunatati tratamentul tau.

Cum sa previi atacul de cord sau infundarea arterelor cu placi de colesterol. Secretul oamenilor de 70-96 de ani cu artere mai tinere decat varsta lor reala

Acest ghid de sanatate a inimii cuprinde informatii concrete despre:

enzima care amelioreaza insuficienta cardiaca

mineralul care regleaza tensiunea arteriala, scade nivelul colesterolului si deschide arterele blocate

nutrientul PREZENT in alimentele aflate si in frigiderul tau util in tratarea anginei pectorale, a aritmiei si a colesterolului marit

Comanda acum Inima Sanatoasa in Corp Sanatos! Prinde REDUCEREA de 18% din pretul de catalog >>>

3.5/5 (8)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *