Semnalul WiFi dauneaza sanatatii. Ce trebuie sa stii

Tot mai multe studii au condus la faptul ca semnalul Wifi dauneaza sanatatii, asa ca este bine sa stii ce poti face pentru a te feri de aceste influente.

Desigur ca este greu, avand in vedere ca traim intr-o lume care doreste sa fie conectata in permanenta la Internet, indiferent de situatie. Folosit in principal pentru telefonia mobila, accesul Wifi trebuie utilizat corect, pentru a nu exista repercursiuni.

Din pacate, semnalul Wifi dauneaza sanatatii si este prezent chiar si acolo unde nu este necesar. Multa lume ignora aceste informatii si nu iau in calcul ca aceste unde electromagnetice sunt extrem de daunatoare organismului.

Ce se poate petrece daca te expui indelungat la aceste unde? Conform Agentiei Britanice de Sanatate, aceste semnale au un impact negativ, afectand rata de crestere a plantelor si a oamenilor.

Semnalul WiFi dauneaza sanatatii. Iata ce fel de afectiuni poate cauza:

– dureri frecvente de urechi
– pierderea concentrarii
oboseala cronica
– dureri de cap foarte puternice
– oboseala cronica
– insomnii

Desigur ca, in lumea moderna in care traim nu putem rezista fara tehnologie, dar asta nu inseamna ca nu exista anumite masuri pe care le putem lua.

Daca semnalul Wifi dauneaza sanatatii, atunci ce putem face?

– se va tine ruterul wireless inchis, atunci cand nu se foloseste internetul
– se va opri aparatul Wifi atunci cand se va merge la culcare
– este bine daca ai fix, sa pastrezi un aparat cu fir, oricat de ridicol ar suna
– ruterul Wifi nu se va tine in bucatarie sau in dormitor, sub nicio forma

 

Conform cercetatorilor ca dr. Magda Havas, asociat al Organizatiei Environmental & Resource Studies de la Universitatea Trent din Canada, lucrurile se vor agrava.

Aceasta a declarat, ca urmare a studiilor realizate, ca se asteapta la o explozie „alergica” la microunde, Wifi si telefoane mobile. Din ce in ce mai multi oameni vor fi afectati de aceste dispozitive.

Dureri in diverse parti ale corpului, insomnii, depresii si stari de anxietate. Acestea pot fi cauzate chiar de semnalul Wifi.

Ce alte afectiuni mai pot aparea?

– sistem imunitar slabit
– ritm cardiac marit
– tumori, boli canceroase
– afecteaza calitatea spermei si poate cauza infertilitatea

Semnalul Wifi dauneaza sanatatii, ce poti face pentru a te feri?

Unele studii sustin ca si autismul ar fi o consecinta a radiatiilor de acest fel. Se pare ca aceste unde electromagnetice afecteaza sistemul nervos central si cauzeaza tumorile de tip „gliom.”

Acestea sunt o consecinta a vorbitului in exces la telefonul mobil. Asa ca data viitoare cand auzi ca semnalul Wifi dauneaza sanatatii, nu mai ignora acest avertisment. Cancerul poate fi declansat si de aceste dispozitive moderne, asa ca este bine sa urmezi sfaturile de mai sus, pentru a te proteja.

Incearca sa reduci conversatiile telefonice si incearca sa nu mai fi in permanenta „conectata” cu tehnologia moderna.

 

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

3 comentarii la „Semnalul WiFi dauneaza sanatatii. Ce trebuie sa stii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *