Tratamente naturiste pentru hemoroizi, pe baza de ulei de cocos

Cine s-a confruntat cu aceasta afectiune stie cat de neplacuta poate fi, asa ca astazi ne-am propus sa iti prezentam cele mai bune tratamente naturiste pentru hemoroizi. Pentru ca asa cum banuiesti, poti trata si cu leacuri babesti acest disconfort care afecteaza tot mai multi oameni.

Din nefericire, o viata mai comoda a dus si la alta problema majora: lipsa activitatii fizice. Nu ti se pare curios ca de vreo 40 de ani incoace apar tot mai multe boli? Sedentarismul este unul dintre principalii factori care le declanseaza. Hemoroizii apar ca urmare a statului jos, in exces. Desigur, exista cercetari care arata ca stresul este alt motiv care duce la aparitia acestei afectiuni.

Dar nu trebuie neaparat sa apelezi la un tratament alopat, mai ales atunci cand boala este in faza incipienta. Vei vedea ca aceste tratamente naturiste pentru hemoroizi, care au ca „vedeta” tocmai uleiul de cocos, te vor ajuta sa scapi de acest neplacut disconfort.

Uleiul de cocos are proprietati anti-inflamatorii excelente, asa ca iti vor fi de folos in special daca ai dureri.

Tratamente naturiste pentru hemoroizi – cum sa le prepari

1. Ulei de cocos (pentru inflamatii si iritatii)

Da, merge sa il folosesti si ca atare, nu trebuie neaparat sa fie in combinatie cu alte elemente. Atunci cand il vei aplica pe piele va calma iritatiile, asa ca este perfect pentru tratarea hemoroizilor. Atentie! Este bine sa topesti uleiul de cocos. Atunci cand va fi la temperatura camerei, vei inmuia o discheta de bumbac in ulei si vei aplica, pentru 10 minute, pe zona afectata.

2. Ulei de cocos cu ghimbir

Ghimbirul are nenumarate proprietati magnifice, iar faptul ca te poate elibera de durere este doar una dintre ele. Ai nevoie si de ulei de ghimbir, pe care sigur il vei putea gasi la un plafar sau magazin naturist. Aceste tratamente naturiste pentru hemoroizi includ produse care pot parea costisitoare, dar fii sigura ca merita toti banii.

Ce trebuie sa faci? Topeste o lingura de ulei de cocos, dupa care adauga 5 picaturi de ulei de ghimbir si amesteca bine. Pune amestecul intr-un borcanel de sticla si lasa-l sa se intareasca. Dupa aceea, pune putin pe o discheta de bumbac ( sau putina vata) si aplica direct pe hemoroizi. Lasa-l sa actioneze mai bine de 15 minute.

3. Aloe Vera si ulei de cocos (pentru inflamatii si vindecarea pielii)

Vei ramane uimita cat de eficient va fi gelul de aloe vera. Asigura-te ca achizitionezi unul calitativ si bucura-te de efectul sau racoritor. Amesteca o lingura de aloe vera gel, una de ulei de cocos si amesteca bine. Dupa aceea maseaza usor zona afectata.

Tratamente naturiste pentru hemoroizi – chiar functioneaza?!

Poti fi sigura ca da, trebuie doar sa le incerci. Cel mai bine este sa tratezi in mod natural astfel de probleme, mai ales ca nu sunt atat de grave. Iar cu cat actionezi mai repede cu atat mai bine.

Asa ca nu mai sta pe ganduri, cumpara ingredientele necesare si scapa de aceasta afectiune neplacuta!

Citeste mai departe si despre Ce efecte incredibile are samponul de cal pentru par.>>

5/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Tratamente naturiste pentru hemoroizi, pe baza de ulei de cocos

  • 22 februarie 2018 la 22:24
    Permalink

    si unguentul simplu cu tataneasa este foarte eficient in tratarea hemoroizilor,reduce rapid inflamatia,dar mai important este sa eliminam cauzele care duc la aparitia si la inflamarea hemoroizilor;hemoroizii indica si o suferinta a ficatului;este bine sa evitam alimentele chimizate,alcoolul si tot ce poate intoxica organismul si ficatul.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *