Leac pentru picioare umflate. Ai incercat acest ceai?

Daca te-ai confruntat cu aceasta afectiune nesuferita specifica femeilor, cu siguranta te vei bucura sa stii ca exista un leac pentru picioare umflate care face minuni. Da, este vorba despre ceva natural, usor de preparat, care s-ar putea sa te surprinda intr-un mod placut, la care nu te-ai fi asteptat.

Este normal sa functioneze si un remediu 100% natural, cum crezi ca se tratau oamenii acum 60-70 de ani? Incepem prin a mentiona ca patrunjelul este un element cheie, care sta la baza acestui leac pentru picioare umflate.

Este bine de stiut ca patrunjelul este deseori adaugat inclusiv in mancare, datorita proprietatilor sale unice. De asemenea, este un leac minunat, datorita compozitiei sale bogate in vitaminele A, B, C si K, precum si in minerale ca fierul si potasiul.

Joaca un rol cheie in preventia bolilor degenerative precum diabetul si ajuta la reglarea glicemiei si a greutatii.

Leac pentru picioare umflate – te-ai fi asteptat?

Patrunjelul nu este inca apreciat la adevarata sa valoare, iar cei mai multi oameni il folosesc doar pentru a anima putin preparatele culinare. In realitate, acesta te poate ajuta mai mult decat credeai. Este un exceptional adjuvant in prevenirea bolilor canceroase, lupta contra inflamatiilor, sustine sistemul imunitar si te protejeaza impotriva unei varietati de boli. De la ateroscleroza, diabet si cancer de colon si pana la astm.

Si totusi, este si un excelent leac pentru picioare umflate. Asadar, este popular si printre oamenii care au kilogame in plus, ajutandu-i sa elimine surplusul si sustinandu-i in procesul de slabire.

Picioarele se pot umfla si in timpul sarcinii, ca urmare a retinerii de apa. In realitate, retentia de apa se numeste edem si poate fi o urmare nefasta a mai multor actiuni.

De exemplu, cei care cosuma mancare prea sarata si sunt sedentari au predispozitie la retinerea apei. Dar poate si un simptom premenstrual si chiar o cauza a ingerarii unor medicamente.

Patrunjelul te poate scapa de aceasta afectiune, fiind un binecunoscut diuretic si folosit de sute de ani.

Dieta cu patrunjel – slabesti 3 kilograme in 3 zile

Patrunjelul este o planta diuretica, cu proprietati uimitoare pentru sanatatea ta, asa ca nu este de mirare ca are si efect antioxidant. La ce ne ajuta pantrunjelul?

Secretul consta tocmai in acest ceai de patrunjel, care va fi baza regimului de care discutam astazi. Asadar, vei pierde kilogramele in plus si de retentia apei consumand acest ceai. Avand proprietati diuretice, te va ajuta sa scapi de toxine rapid. Atentie! Vei merge mai des la toaleta, asa ca ia in calcul acest aspect…vezi aici diete cu patrunjel >>>

Leac pentru picioare umflate – invata sa prepari ceaiul vindecator

Patrunjelul te va ajuta sa reglezi functiile rinichilor, in sensul ca acestia vor functiona corespunzator, asa ca apa va fi retinuta pe o perioada mai scurta in corp, scazand riscul de a face edem.

Fiind bogat in potasiu, patrunjelul va regla acest mineral si in organism, asa ca inca un lucru cu care te poate ajuta!

Leac pentru picioare umflate – ceai de patrunjel

Fierbe niste apa si pune intr-o cana mai mare, de 300 ml. Apoi toaca cateva frunze proaspete de patrunjel, lasa-le la infuzat pentru 5-7 minute, strecoara bautura si savureaza-o.

Incearca sa bei in jur de 2 cani de ceai de patrunjel zilnic, pentru ca efectele sa fie cele scontate. Succes!

4.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *