Cu ce sa inlocuiesti mezelurile in diete?

Daca si tu te-ai intrebat cu ce sa inlocuiesti mezelurile in diete avem vesti bune, in sensul ca iti vom da cele mai bune sugestii pentru ca tu sa poti slabi cu usurinta. Asadar, astazi vom discuta cum poti sa ai un trup de vis si ce trebuie sa mananci, pentru a te mentine.

Desigur ca mezelurile sunt usor de mancat, in special dimineata cand esti pe fuga sau ori de cate ori vrei un sandvis satios si rapid de facut. Dar sa fie acestea indicate pe termen lung? Pot fi o alegere buna atunci cand te afli la cura de slabire? Exista astfel de produse care sustin dieta?

Despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza, cand vei afla si cu ce sa inlocuiesti mezelurile in diete pentru a avea succes.

Cu ce sa inlocuiesti mezelurile in diete? Nu te asteptai la aceste optiuni

Desigur ca in diete mezelurile NU sunt recomandate, asa cum te asteptai, mai mult ca sigur. Acestea au un nivel ridicat de grasimi si chimicale, care nu vor sustine procesul de slabire. Stim, iti va fi greu sa renunti, dar gandeste-te ca nu o faci doar de dragul siluetei.

Acestea nu sunt deloc sanatoase, iar procesul de fabricatie este unul indoielnic. Se pare ca ingredientele sunt de proasta calitate, in cele mai multe cazuri, iar colorantii, E-urile si aditivii fac din aceste produse niste adevarate otravuri.

Asa ca incearca sa nu mananci prea des oricum. Iar daca o faci, opteaza pentru unele calitative. Dar sa ne intoarcem la ideea de baza.

Haide sa vedem cu ce sa inlocuiesti mezelurile in diete:

Tofu sau mezeluri vegetale. Daca vrei sa incerci ceva nou, cumpara tofu sau mezeluri pe baza de soia, iti vor placea cu siguranta. In special daca esti obisnuita sa eviti carnea, macar cateva zile pe saptamana. Asa ca alege aceste gustari alaturi de painea integrala sau fara gluten. De dimineata poti face un sandvis cu tofu afumat si ardei gras si rosii, o minune! Vei ramane surprinsa sa vezi cat de gustos poate fi.

Curcan sau pui la gratar. In afara de mezeluri, poti opta sa faci seara cateva gratarele, pentru a avea dimineata si la pranz. Alaturi de o salata de rosii sau paine integrala va fi foarte gustos si hranitor, garantat. Nu uita sa pui condimente specifice, care ii vor conferi un plus de savoare.

Humus cu rosii cherry. Iti va placea la nebunie aceasta gustare, mic dejun sau chiar cina. Humusul este facut din naut, un tip de fasole mai diafana care sigur iti va tine de foame. Nu uita sa optezi pentru paine prajita integrala si cateva rosii sau chiar castraveti, cu siguranta vei uita de mezeluri in curand.

Avocado sau guacamole. Una dintre cele mai eficiente alimente, avand in vedere ca abunda in grasimi naturale sanatoase, care sustin procesul de slabire. Cu ce sa inlocuiesti mezelurile? Cu guacamole, adica avocado pisat, cu suc de lamaie, ceapa, rosii si un strop de ulei si sare, foarte gustos!

Cu ce sa inlocuiesti mezelurile in diete – nu uita de peste!

Ton sau peste slab. Da, poti consuma putin peste inca de dimineata sau chiar la masa de pranz si poti inlocui traditionalele mezeluri cu succes. De ce sa nu te bucuri si de alte alimente mult mai sanatoase si hranitoare? Poti face o salata de ton chiar la pranz, iar de dimineata poti consuma o felie de peste la gratar alaturi de o salata si o felie de paine integrala.

Paste vegetale. Da, in loc de pate de ficat, poti opta sa cumperi sau sa faci pasta de linte, naut, avocado, ciuperci, masline si multe altele. Tine doar de tine sa gasesti acele gustari care ti se potrivesc cel mai bine, asa ca fa un research si incearca mai multe tipuri.

Salata de vinete. Da, alaturi de putina branza si o salata de cruditati poate fi o gustare sau un mic dejun excelent. Asa ca opteaza mai des pentru optiuni vegetariene, sunt mai interesante decat ai crede.

Asa ca, ti-am raspuns la intrebarea de mai sus, asa ca ramane la latitudinea ta sa le introduci in dieta zilnica. Acum ca stii cu ce sa inlocuiesti mezelurile ai toate sansele sa slabesti mai repede si mai sanatos, succes!

4.46/5 (13)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *