Cum sa-ti mentii silueta de sarbatori?

Vrei sa stii cum sa-ti mentii silueta de sarbatori, intr-un mod simplu si eficient? Atunci citeste mai departe si descopera cateva trucuri de bun-simt. In acest fel iti vei reaminti ce simplu te poti mentine in forma, daca iti doresti.

Ce este de facut? Cum sa-ti mentii silueta de sarbatori? In primul rand, ar trebui sa iti reamintesti ce este disciplina. Si sa nu uiti cat de importanta este. In special cand vrei sa ai grija de silueta ta.

Desigur ca te poti bucura de meniul de sarbatori, dar intr-un mod cumpatat. La ce ne referim? Vei afla imediat, cand vom dezbate mai multe.

Cum sa-ti mentii silueta de sarbatori. Mai simplu decat credeai!

Mananca intelept. Cel mai indicat lucru, odata ce doresti sa te mentii. Asadar, in loc sa-ti pui o portie uriasa de mancare, ce ar fi sa mananci mai putin? Cel mai bine ar fi sa mananci cate putin din toate. Ia o farfurie mai mica si pune cate ceva din fiecare fel. Vei vedea ca te vei simti mai bine odata ce mananci mai putin. Iar in acest fel nu te vei mai simti vinovata.

Bea multe lichide si ceaiuri. Chiar daca sunt sarbatori, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la obiceiurile sanatoase. Ce ar fi sa consumi 2 litri de apa pe zi si ceaiuri, chiar si in aceasta perioada? Vei elimina cu succes toxinele in acest fel. De asemenea, consuma sucuri de grepfruit, acestea au rolul de a arde toxinele cu succes.

Nu uita de fructe si legume. Este adevarat ca masa va fi plina de bunataturi, dar poti consuma si cruditati. Asa ca adauga si o salata verde si nu uita sa mananci fructe zilnic. De exemplu, de dimineata, ai putea bea un suc de fructe sau/si legume. In acest fel vei preveni kilogramele in plus.

Cum sa-ti mentii silueta de sarbatori – nu uita de miscare

Fa sport si miscare. Chiar daca sunt sarbatori poti sa te mai si misti! Adica nu sta doar in casa, in fata televizorului. Pentru ca te vei plictisi si in plus, vei acumula cu succes mai multe kilograme, in aceasta perioada. Iesi la plimbari lungi sau fa cateva exercitii acasa. Gasesti zeci de programe online care te pot ghida, pas cu pas.

Mananca ce vrei tu. Chiar nu este obligatoriu sa mananci produse traditionale, daca nu esti fan. Prepara-ti paste sau supe creme sau gratare, etc. Ce iti face placere. Nu te simti obligata sa mananci ce vor altii, nu ai de ce.

Bucura-te de sarbatoare si nu te axa doar pe mancare. Pentru multi romani sarbatorile par a fi mai mult un prilej de a manca pe saturate. Asa ca nu deveni si tu unul dintre ei. Bucura-te de vacanta, de compania celor dragi si pur si simplu…carpe diem. Sarbatori fericite!

5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *