Smoothie MAGIC cu scortisoara

Daca si tu esti fanul sarbatorilor de iarna, cu siguranta vei dori sa gusti acest smoothie magic cu scortisoara. De sarbatori, tot ceea ce iti doresti este sa intri in acea atmosfera speciala, unica.

Si nu este deloc greu. Atat timp cat ai o stare de bine si te bucuri de moment, totul va fi perfect. Noi suntem aici pentru a prezenta cea mai buna retete de smoothie magic cu scortisoara. Sigur te vei simti mai bine dupa ce il vei savura.

Esti gata sa pregatesti o reteta buna si gustoasa? Atunci nu uita sa prepari aceasta bautura sanatoasa si plina de vitamine.

Smoothie magic cu scortisoara – reteta perfecta

In special cand esti in preajma sarbatorilor. Mai ales ca are in compozitie mere, banana, scortisoara, putin mango. Asa cum iti poti da seama, este un deliciu.

Iar faptul ca are in compozitie atatea fructe il transforma intr-un smoothie de senzatie, care abunda in vitamine si minerale. Savureaza-l in aceasta perioada si ia-ti portia de sanatate.

Haide sa vedem cum se prepara un smoothie magic cu scortisoara:

Ingrediente

  • un mar
  • o banana
  • un varf de scortisoara
  • 1/2 mango bine copt
  • un pahar cu apa

Mod de preparare

Se pune totul in blender si se amesteca bine de tot pana se obtine o pasta omogena. Se vor obtine 2 portii si se poate savura de-a lungul zilei sau alaturi de persoana iubita.

Smoothie magic cu scortisoara – un condiment minune

Scortisoara este un condiment extrem de sanatos, asa ca iti recomandam sa-l consumi cat mai des. In special ca poate vindeca afectiunile urinare, dar incurajeaza si procesul de slabire.

Pune scortisoara in smoothie-uri, cafele, shake-uri si orice alte preparate. Ai grija de sanatatea ta si savureaza o aroma super intensa si placuta.

Beneficiile scortisoarei – ce trebuie sa stii

Se pare ca si putina scortisoara, dizolvata chiar in apa, poate face minuni. Desigur, nu este suficient doar sa adaugi acest condiment in dieta ta de zi cu zi. Apropo, stiai ca scortisoara este utila si in cazul femeilor care sufera de sindromul ovarelor polichistice? De asemenea, te poate ajuta si in problemele de inflamatie. Asa ca da, cei care sufera de obezitate ar trebui sa introduca acest condiment minunat in viata lor…detalii aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *