Ceaiuri pentru regenerarea creierului

Aceste ceaiuri pentru regenerarea creierului sunt mai importante decat ai crede. De ce? Pentru ca sanatatea mintala este vitala pentru buna functionare a organismului.

Asa ca de acum incolo ai face bine sa stii ca aceste bauturi ar trebui consumate cu regularitate. Aceste ceaiuri pentru regenerarea creierului despre care vorbim s-ar putea sa te surprinda. 

Avand in vedere ca sunt foarte cunoscute, poate pana acum nu te-ai fi gandit ca au si aceste beneficii. Haide sa vedem impreuna despre ce este vorba. 

Ceaiuri pentru regenerarea creierului – alege mai des sa le consumi!

Ceaiul de musetel. Cunoscut pentru proprietatile sale de calmare, poate fi ideal in starile de anxietate. Asa ca alege sa-l bei in special atunci cand te simti stresata. Dar si daca ai probleme cu somnul ceaiul de musetel este o alegere excelenta. Asa ca bea o cana de ceai chiar inainte de culcare si bucura-te de un somn linistit.

Ceaiul de lavanda. Are efect de calmare si relaxare. Asa ca este ideal si intr-o zi petrecuta la birou, dar poate fi cea mai buna idee si atunci cand stai acasa si vrei sa te bucuri de un moment linistit. Sustine creierul in procesul de regenerare, asa ca include-l in dieta ta.

Ceaiul de menta. Pe langa faptul ca poate combate cu succes problemele de stomac, te ajuta si sa te calmezi. Asa ca este indicat in momentele in care te simti agitata. Menta are nenumarate beneficii asupra sanatatii. Asa ca nu te feri sa il consumi cat mai des. 

Ceaiuri pentru regenerarea creierului – nu uita de ceaiul verde!

Ceaiul verde. Am tot discutat despre acesta si stii deja care nenumarate proprietati minunate. Efectul antioxidant te va ajuta sa regenerezi organismul si sa ai o minte mai agera. Plus ca iti da energie si previne kilogramele in plus.

Ceaiul de sofran. Minunat pentru creier, in special ca are rolul de a elibera serotonina. Aceasta substanta eliberata de creier te va ajuta sa ai o stare pozitiva si sa te simti mai fericita ca oricand. Asa ca incearca-l. 

Ceaiul de lamaie. Te ajuta sa fii mai calma ca oricand, plus ca are un gust minunat. Poate fi cel mai bun remediu si pentru cei care sufera din pricina problemelor cu somnul. 

Cel mai indicat ar fi sa fi cumperi aceste ceaiuri pentru regenerarea creierului chiar de la plafar sau din magazinele naturiste. In acest fel poti fi sigura ca sunt calitative. Nu uita sa te bucuri de un ceai bun si inainte de culcare, cu siguranta te va ajuta sa fii mai relaxata

Ceaiuri care taie pofta de mancare – ce ar trebui sa incluzi in dieta ta zilnica?

Poftele alimentare apar de multe ori chiar pe sistem nervos sau din plictiseala. Da, suna ciudat, dar nu de putine ori facem asta. Gandeste-te de cate ori nu ne inveselim cand auzim ca urmeaza sa mancam pizza sau o prajitura. Chiar daca nu iti este foame, de multe ori te incumeti sa mananci ceva. Si uite asa caloriile se depun, iar tu incepi sa te ingrasi si nu stii de ce.

Dr. Emily Pierce, un nutritionist din SUA atrage atentia asupra acestui obicei nesanatos …citeste mai multe despre ceaiurile de slabit aici >>>

4.9/5 (31)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Ceaiuri pentru regenerarea creierului

  • 6 ianuarie 2020 la 20:09
    Permalink

    Este vorba cumva de ceaiul ayahuasca ???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *