Ceaiuri care taie pofta de mancare – ce ar trebui sa bei mai des?

Poate ai auzit si tu despre acele ceaiuri care taie pofta de mancare, asa ca nu ar fi rau sa le introduci in dieta ta zilnica. Desigur ca nu va fi suficient doar sa bei un ceai, dar cu siguranta te va ajuta foarte mult. In sensul ca arderile vor fi incurajate, asa ca grasimile vor fi indepartate cu succes.

Care sunt acele ceaiuri care taie pofta de mancare? Poate ca vei ramane surprinsa cand le vei descoperi. Nu de alta, dar sunt foarte cunoscute si nu putine sunt femeile care le-au incercat deja.

Va fi nevoie de un efort si din partea ta, mai ales ca va trebui sa urmezi si un mic regim, daca vrei sa slabesti cateva kilograme. Dar poti si sa bei pur si simplu ceaiurile pe care urmeaza sa le enumeram si nimic mai mult.

Oricum ar fi, te sfatuim sa ai o digestie sanatoasa, pentru ca aceasta este fundamentala pentru bunastarea ta.

Ceaiuri care taie pofta de mancare – ce ar trebui sa incluzi in dieta ta zilnica?

Poftele alimentare apar de multe ori chiar pe sistem nervos sau din plictiseala. Da, suna ciudat, dar nu de putine ori facem asta. Gandeste-te de cate ori nu ne inveselim cand auzim ca urmeaza sa mancam pizza sau o prajitura. Chiar daca nu iti este foame, de multe ori te incumeti sa mananci ceva. Si uite asa caloriile se depun, iar tu incepi sa te ingrasi si nu stii de ce.

Modelul care-ti face cu ochiul nu-i pe masura ta? Il vrei? Iata solutia care-ti „ajusteaza” dimensiunile rapid, cu eforturi rezonabile!

DESCOPERA 21 de Diete pentru o silueta de invidiat compatibila cu cerintele estivale 2022, detalii AICI >>>

Dr. Emily Pierce, un nutritionist din SUA atrage atentia asupra acestui obicei nesanatos si deloc benefic. Tocmai de aceea recomanda ceaiurile care taie pofta de mancare. In loc de ceva sarat sau o prajitura, ia o gura de ceai cu un indulcitor care nu ingrasa, cum ar fi stevia. Asadar, este posibil sa facem ceva in acest sens si nu este cazul sa cadem tentatiei, de fiecare data.

La un moment dat, acest obicei va deveni un automatism, in sensul ca vei lua o gura de ceai in loc de un biscuite. Poti sa fii sigura ca este mult mai bine. Desigur ca poti apela si la gustari sanatoase cand chiar iti este foame. O mana de migdale, un fruct de sezon, putin humus cu legume, etc sunt perfecte in acest sens.

Ceaiuri care taie pofta de mancare – ghimbirul si menta sunt la putere!

Ceaiul verde. Incepem cu unul dintre cele mai cunoscute ceaiuri, care a fost foarte bine primit de romani. Acestia au inteles ca acesta este perfect pentru o sanatate de fier. Bogat in antioxidanti, ceaiul verde te va ajuta sa te cureti de toxine cu succes. Ca sa nu mai spunem ca reduce pofta de mancare si sustine procesul de ardere a grasimii. Include-l in dieta ta zilnica, pe langa slabit, acesta te va ajuta sa fii mai sanatoasa, mai energica si mai binedispusa.

Efectele asupra obezitatii

O serie de studii sugereaza faptul ca ceaiul verde poate ajuta la incetinirea procesului de ingrasare si poate lupta impotriva obezitatii. Un studiu condus de Universitatea de stat Pennsylvania din SUA dovedeste faptul ca ceaiul verde ajuta la reducerea aparitiei riscurilor de boli cardiovasculare. Datorita compusilor prezenti in planta de ceai verde, grasimile sunt sintetizate mai usor de organism…mai multe despre ceaiul verde aici >>>

Ceaiul de ghimbir. Cu o aroma deosebita si intensa, ceaiul de ghimbir este o adevarata surpriza placuta. Te va ajuta sa ai o digestie mai buna dar si o imunitate mai puternica. Daca vrei sa scapi de pofta de mancare exagerata, asigura-te ca bei un ceai cu ghimbir dupa masa. Te ajuta sa inhibi pofta de dulce, fiind eficient si in lupta cu celulita.

Ghimbirul este grozav si in alte ceaiuri. De exemplu, poti pune cateva bucatele de ghimbir in ceaiul verde sau alb. Vei vedea ca il poti manca, daca incerci. La inceput iti va fi putin greu, dar merita sa gusti macar o bucatica.

Ceaiuri care taie pofta de mancare – menta si iarasi menta

Ceaiul de menta. Menta este eficienta si atunci cand ai probleme cu stomacul, asa ca este evident ca influenteaza digestia. Ideal pentru mentinerea siluetei, un ceai de menta neindulcit iti va face dupa-amiezele mai placute. Si unde mai pui ca nu iti va mai fi foame cateva ore bune! De fapt, este necesar sa avem perioade de ore intregi in care „postim”, fiind extrem de sanatos. Obiceiul de a rontai toata ziua nu sustine o stare de bine.

Rina? Mediteraneana? Dukan? De ce o dieta si nu alta?

Comanda acum exemplarul tau din Top 21 Diete eficiente. Gaseste dieta care ti se potriveste si documenteaza-te atent, detalii AICI >>>

Ceaiul de hibiscus. Chiar daca gustul sau este unul acrisor, nu il evita. Are in compozitie polifenoli, ceea ce inseamna ca sustine arderea grasimilor, in special cea abdominala. Nu iti face sete, asa ca poate fi baut si in loc de apa. Incearca-l si s-ar putea sa te bucuri ca ai facut-o, fiind un ceai mai special, inclusiv ca aroma.

Ceai de busuioc. Foarte gustos si cu o aroma unica, acest ceai te va surprinde cu savoarea sa. Stim, nu te-ai fi gandit ca poate fi eficient in lupta cu kilogramele in plus. Dar abudenta in antioxidanti il face benefic si in aceasta situatie. Incearca-l si s-ar putea sa ramai foarte placut surprinsa.

Nu uita sa mananci sanatos, sa iti iei zilnic portia de legume si fructe, nuci, seminte si ceaiuri. Vei vedea ca o nutritie sanatoasa va duce oricum la o silueta armonioasa, succes!

5/5 (26)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *