Cum sa slabesti repede si simplu

Daca vrei sa afli cum sa slabeste repede, fara a face prea multe eforturi, inseamna ca este cazul sa inveti cateva principii de baza in ceea ce priveste disciplina alimentara.

Da, va trebuie sa te „inrolezi” si sa respecti niste reguli de baza, daca vrei sa pierzi, fara mare efort cateva kilograme care sunt in plus. Nu este tocmai usor, in special daca esti obisnuita sa mananci tot felul de alimente mai putin recomandate, cum ar fi: fast-food, semipreparate, dulciuri, fainoase, etc.

Daca vrei sa stii cum sa slabesti repede, intr-un timp relativ scurt, va trebui sa accepti ca mancarea joaca un rol cheie. Adica trebuie sa faci anumite schimbari in viata ta, pentru a fi sigura ca totul se va desfasura conform planului.

Asadar, cum sa slabesti repede, intr-un mod inteligent?

Este clar ca slabitul nu este tocmai un proces simplu, dar merita sa faci anumite schimbari, daca vrei ca rezultatele sa fie pozitive si sa ai o silueta armonioasa.

Ca de obicei, inceputul va fi mai dificil, dupa care vei intelege mai bine acest proces. Poate ca si tu ai amanat la nesfarsit demararea acestei actiuni, asa ca este momentul sa treci la fapte. Cum sa slabesti repede si eficient? Esti pe cale sa afli cateva sfaturi si pareri stranse de la specialisti in domeniu.

Adevarul este ca poti slabi in ritmul tau, fara sa te grabesti, aplicand cateva schimbari esentiale, dar care te vor ajuta enorm, pe termen lung. Da, este vorba despre schimbarea modului de viata.

 

 

Cum sa slabesti repede? Iata cateva trucuri:

 

1. Gustari. Este foarte important sa intelegi ca gustarile sunt esentiale, intr-o dieta. Desigur, nu vorbim despre faptul ca ar trebui sa „gusti” o felie de pizza. Nicidecum. Ne referim la acele gustari sanatoase, cum ar fi: nucile neprajite si nesarate, fructele de padure, smoohtie-urile. Acestea ar trebui sa le consumi intre mese, pentru a avea starea de satietate mult dorita.

2. Mananca la aceeasi ora mereu. O regula pe care multi o omit, dar care este super sanatoasa si importanta. Desigur, este necesar sa consumi alimente nutritive si cat mai multe fructe si legume. Vei vedea ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

3. Gateste chiar tu. Fa-ti putin timp pentru a pregati cele mai sanatoase mancaruri, chiar la tine acasa. Cum sa slabesti repede? Prepara chiar tu pranzul, avand grija sa optezi pentru cele mai potrivite alimente, pentru o dieta. Te vei felicita ca ai luat aceasta decizie.

4. Plimba-te. Cat mai des si in locuri pline de verdeata. Te va incarca energetic plus ca vei face miscare, ceea ce este perfect. Desigur, cel mai bine ar fi sa faci si fitness sau alte activitati similare. In acest fel, vei arde grasimile mai repede. Ar fi bine daca te-ai mobiliza sa urci si sa cobori scarile, sa mergi la o plimbare si sa profiti de fiecare moment intr-un mod eficient.

5. Scopuri. Cum sa slabesti repede? In primul rand fii serioasa si propune-ti cu adevarat si nu renunta niciodata la planul tau, altfel s-ar putea sa esuezi. Este bine sa scrii pe o foaie o data pana la care iti propui sa slabesti si sa incerci sa faci ceva in acest sens.

Cum sa slabesti repede – vrei sa ai rezultatele mult dorite?

Atunci scrie mare pe un panou, pe care il vei pune deasupra patului: disciplina este cheia reusitei. Si vei vedea in timp ca acest lucru se va adeveri, daca vei lua initiativa.

Asadar, noteaza-ti acesti pasi si ai grija de tine. Este mai simplu decat pare. Ai nevoie de o nutritie sanatoasa, sport si multa determinare. Vei vedea ca odata ce vei asimila aceste obiceiuri sanatoase totul se va aranja in viata ta, iar silueta ta va fi de vis. Mult succes!

 

4.33/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *