Plan de detoxifiere pentru 5 zile

Pentru a elibera toxinele si a te mentine in forma ai nevoie de acest plan de detoxifiere pentru 5 zile, care te va ajuta sa fii mai sanatoasa ca oricand. Poate ai auzit vorbindu-se in ultima vreme despre detoxifiere si stii deja cat de importanta este pentru organismul nostru.

Este ca un fel de pregatire si intarire a sistemului imunitar, care si asa trebuie sa se lupte zilnic pentru a ne mentine sanatoase. Dar nu iti face probleme, acest plan de detoxifiere pentru 5 zile este usor si eficient. Nu va trebui sa faci eforturi prea mari, iar tu vei arata mai bine ca oricand.

Trebuie doar sa ai putina rabdare si dorinta de a-ti schimba obiceiurile de rutina. Daca vei pune in aplicare sfaturile noastre, te vei detoxifia in mai putin de o saptamana.

 

Plan de detoxifiere pentru 5 zile – ce trebuie sa faci

Ziua 1

Incepe cu un pahar de apa plata calduta, pe stomacul gol. Asa ca nu uita sa il bei, chiar inainte sa mananci. Apa are darul de a elimina toxinele din corp, asa ca este cea mai buna maniera de a-ti incepe ziua. Alege apa usor calduta sau la temperatura camerei. Vei sustine procesul de digestie. De asemenea este indicat sa adaugi apa sucului de portocale sau de grapefruit.

Ziua 2

In ziua a doua fa acelasi lucru, dar mai adauga ceva: un dus scotian. Cum se face? Ei bine, vei alterna apa rece cu cea calda si te vei trezi de-a binelea. De asemenea, foloseste o perie de exfoliere, un gel de dus exfoliant si un burete. Desigur, fii gentila si nu iti zgaria pielea. Alege un ulei natural sau o crema de hidratare pentru corp, nu uita sa o folosesti dupa exfoliere.

Ziua 3

Acest plan de detoxifiere pentru 5 zile are in vedere si sanatatea pielii tale. Daca vrei sa ai un ten mai frumos si sanatos, evita produsele din comert. Da, ne referim si la acele creme scumpe, care promit marea cu sarea. Cel mai bine este sa folosesti alimente din comert.

Ne referim la castraveti pentru ten, ulei de masline sau de cocos pentru corp. Acestea sunt bune inclusiv pentru par. Asa ca gaseste acele trucuri pentru frumusete care chiar functioneaza.

Ziua 4

Nu uita sa faci sport in fiecare zi. Nu vorbim aici de mersul la sala, poti face plimbari lungi si energice sau Pilates. De asemenea, poti gasi tutoriale de fitness si sa te antrenezi chiar in confortul casei tale. Nu uita de o plimbare in aer liber sau de vitamina D, de la soare. Daca esti familiarizata cu yoga, poti folosi si exercitiile de respiratie, pentru a te simti mai bine.

Ziua 5

Desigur ca in acest plan de detoxifiere pentru 5 zile, nutritia joaca un rol esential. Nu uita sa mananci fructe si legume proaspete pentru a avea fibre. Vei vedea ca nu iti va mai fi foame, iar senzatia de balonare va disparea cu desavarsire.

Nu uita sa mananci cat mai multe „verzituri”, salate de tot felul. Te vor ajuta sa iti imbunatatesti digestia considerabil. De asemenea, incearca sa mananci mai mult vegetarian in aceste zile.

Plan de detoxifiere pentru 5 zile – ce trebuie sa retii

 

Ca este extrem de important sa ai mare grija de tine mereu, indiferent de varsta sau situatie. Asa ca nu uita sa acorzi o atentie sporita acestor lucruri, mai ales nutritiei si sportului.

Stiai ca sedentarismul este unul dintre cei mai mari factori care contribuie la declansarea bolilor cronice? Nu uita sa te misti zilnic, sa bei apa si sa iti mananci fructele si legumele. Succes!

 

5/5 (11)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *