Dieta de 3 zile – scapa de kilogramele nedorite!

Daca vrei sa scapi repede de cateva kilograme ar fi intelept sa optezi pentru dieta de 3 zile, avand in vedere ca este un regim de slabire eficient si rapid.

Asadar, poti pierde 2-3 kilograme lejer, combinand practic mai multe secrete de la diverse regimuri de slabire, care sigur vor da roade. Desigur, nu trebuie sa te astepti la miracole. Aceasta dieta de 3 zile te va ajuta sa scapi de greutate rapid doar daca vei manca sanatos si vei face sport. Trebuie sa te obisnuiesti ca de acum incolo sa mananci sanatos. Altfel te vei intoarce de unde ai plecat.

Atat timp cat nu te inveti sa mananaci sanatos nici rezultatele nu vor fi de durata, disciplina este foarte importanta in acest sens.

Aceste sfaturi pe care le vei primi astazi sunt valabile inca din anii 60′-70′, cand erau foarte la moda cure similare ca aceasta.

Vorbim despre o dieta restrictiva in care nu vei consuma mai mult de 800 de calorii pe zi. Poate si mai putin. Dar nu te poti astepta la rezultate excelente fara un mic efort, nu-i asa? Vestea buna este ca dureaza doar 3 zile. Asa ca haide sa descoperim acest regim.

Dieta de 3 zile – cum se tine

In primul rand, trebuie sa afli ce meniu vei avea in aceste zile. Desigur, vei putea varia ingredientele, asa cum iti vom sugera si mai jos.

Mic Dejun:

– o felie de paine prajita integrala
– o cafea simpla ( fara zahar)
– o jumatate de grapefruit
– un ou gatit cum vrei tu, dar fara ulei sau unt

SFAT: in dieta de 3 zile este important sa bei foarte multa apa si poti lua chiar si suplimente de vitamine si minerale.

Pranz:

– o salata de legume ( cruditati, la alegere)
– mancare cu leguminoase – broccoli cu ciuperci la cuptor, mancare de linte, conopida, etc. Poti adauga o lingura de ulei de masline extravirgin
– o jumatate de grapefruit
– o cafea simpla ( fara zahar) sau un ceai

Cina:

– o jumatate de grapefruit
– peste sau pui la gratar, cu ulei de cocos sau masline
– salata de cruditati ( la alegere)
– legume oparite ( la alegere)

Dupa cum vezi, regimul este destul de permisiv, adica poti alege tu ce ti-ar placea sa mananci. Desigur ca nu este bine sa il tii pe o perioada indelungata de timp. In niciun caz mai mult de 12 zile.

Dieta de 3 zile – sfaturi de care trebuie sa tii cont

In primul rand, nu uita ca portile trebuie sa fie mici, alege farfurii mai putin generoase. Practic, nu ai voie sa mananci carbohidrati, asa ca vei scapa de apa retinuta si kilogramele in plus.

Desigur, in aceste 3 zile ( sau mai mult) vei face sport zilnic ( ce vrei tu) si vei bea apa din abundenta. In scurt timp, vei ramane foarte placut surprinsa de rezultatele obtinute. Succes!

 

 

4/5 (4)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *