Dieta indiana: slabeste 6 kilograme in 7 zile!

Poate ca pare greu de crezut, dar nu este nicio exagerare, dieta indiana te poate ajuta sa slabesti intre 6-8 kilograme in 7 zile, daca respecti cateva reguli de baza.

Desigur ca exista multe diete minune, care promit marea cu sarea, dar in cele din urma constati ca rezultatele nu sunt nici pe departe satisfacatoare. Multe merg pe ideea de infometare, ceea ce este total gresit, in special daca vrei sa slabesti sanatos.

Ideea cea mai importanta este sa iti asculti corpul si sa mananci doar alimente bogate in nutrienti si vitamine. Iar dieta indiana are la baza acest concept, asa ca nu vei fi dezamagita.

Vorbim tot despre un regim disociat, dar preponderent vegetarian. Nu degeaba sunt la „moda” regimurile care au la baza doar fructe si legume. Acestea chiar dau rezultate, iar tu vei ramane uimita de cat de bine te vei simti.

Asa ca, pregateste-te sa iti detoxifici corpul in mod natural, iar kilogramele in plus vor disparea de la sine.

Dieta indiana pe zile: cum se tine vezi detalii aici >>>

Ziua 1

– regimul incepe cu …fructe si atat! In aceasta zi nu ai voie sa consumi altceva in afara de fructe, dar si aici ai restrictii. Fara banane, struguri sau mango. In schimb, ai voie sa consumi din belsug mere, pere, rodii, capsuni, zmeura, pepene, portocale, kiwi, mandarine, etc. Poti manca oricate iti doresti, asa ca nu te sfii sa mananci de 15 ori pe zi, daca doresti.

Ziua 2

In cea de-a doua zi, schimbam foaia, iar dieta indiana ne propune sa consumam exclusiv legume, crude sau fierte. Asadar, poti incepe ziua cu un cartof fiert cu putina sare si o salata de castraveti. Nu suna asa de rau, nu-i asa? Asa ca axeaza-te pe salate crude si satioase si multe „verzituri”. La fel, poti manca din belsug legume, dar doar un cartof pe zi si evita fasolea. Cele care au foarte multe calorii nu pot fi de mare ajutor, atunci cand vrei sa slabesti.

ATENTIE! Nu ai voie sa consumi sucuri de fructe, se vor consuma doar ca atare.

Ziua 3

In aceasta zi poti consuma si fructe si legume fierte, exact ca si in primele zile. Doar ca astazi poti sa mananci din ambele categorii, oricat doresti. Nu uita sa alegi cat mai multe cruditati si mai putin cele fierte.

Ziua 4

Daca in primele zile nu ai avut voie banane, lucrurile se schimba in aceasta zi. Astfel, vei putea consuma maxim 6 banane si ai voie si 4 pahare de lapte. Poate fi si vegetal, daca nu il tolerezi pe cel de vaca. Vei avea nevoie de sodiu si potasiu, asa ca aceasta zi este o exceptie, in care poti manca aceste fructe satioase.

Ziua 5

Din nou o zi a provocarilor in dieta indiana. Ai voie sa mananci branza de vaci, rosii si…varza. Nu uita sa bei apa din belsug, iar din aceasta zi poti creste usor cantitatea. Vei stimula intens detoxifierea. Poti consuma rosiile si sub forma de supa, dar nu uita ca nu trebuie sa mananci mai mult de 6. Rosiile sunt bogate in fibre, asa ca procesul digestiv va fi imbunatatit.

Ziua 6

Aceasta zi este identica cu cea de mai inainte, dar nu mai ai voie rosii. In schimb, poti consuma alte legume, dupa bunul plac.

Ziua 7

In sfarsit vei avea voie sa consumi o portie de orez brun cu legume fierte, va fi un deliciu dupa aceste zile de restrictie. De asemenea, este permis si sucul de fructe proaspete, in ultima zi a dietei.

Dieta indiana – sfaturi utile pentru a amplifica efectele

In primul rand, in acea saptamana ( sau saptamani, poti prelungi dieta, fara a exagera, pana la 3 saptamani) nu vei consuma cafea, ceai sau alcool. Vei bea foarte multa apa, incepe cu 2 litri si mergi spre 3-4 litri. Chiar daca este mult, te va ajuta enorm. In acest fel vei elimina cu succes toxinele.

Nu uita ca legumele pot fi consumate si sub forma de supe creme, asa ca nu te sfii sa mananci cateva portii. De asemenea, in dieta indiana fa cel putin 45 de minute de sport pe zi, fara exceptie. Fitness, aerobic, alergat, orice este binevenit. Dar nu omite acest pas, daca vrei sa ai rezultate favorabile. Succes!

 

4.9/5 (31)

Va rugam sa evaluati acest articol

Un comentariu la „Dieta indiana: slabeste 6 kilograme in 7 zile!

  • 5 ianuarie 2018 la 7:06
    Permalink

    o supa crema standard contine smantana asa ca ma indoiesc ca poti manca legumele oricum si sub aceasta forma,….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *