Dieta cu legume. Simpla si eficienta!

Daca vrei sa slabesti intr-un mod eficient si rapid, avem pentru tine una dintre cele mai optime solutii: dieta cu legume. O alternativa minunata la dietele obisnuite, care da rezultate uimitoare. Desigur, va fi nevoie de rabdare din partea ta, avand in vedere ca vor fi anumite restrictii in aceasta perioada.

Legumele si fructele au rolul de a te ajuta sa elimini toxinele mult mai repede decat ai fi crezut. Asa ca este un mod de slabire care cu siguranta va fi pe placul tau.

Dieta cu legume si fructe, pe care o sa o propunem astazi special pentru tine, trebuie tinuta intre 7-10 zile, pentru a avea parte de rezultatele dorite. Vei slabi intre 3 si 5 kilograme, asa ca este perfecta pentru acelea dintre voi care vor sa scape „burtica” sau de bratele prea…proeminente!

Dieta cu legume – vei slabi fara doar si poate

Si cand facem aceasta afirmatie, ne bazam pe faptul ca aceasta dieta cu legume chiar functioneaza. Vei afla imediat de ce, cand vei vedea meniul pe care il vei urma in urmatoarele 7 sau 10 zile. Depinde de tine cat de mult vrei sa slabesti.

Dieta cu legume – ce vei manca in fiecare zi:

Ziua 1: in aceasta zi, vei manca doar fructe, asa iti vei pregati organismul pentru provocarea care urmeaza. Poti sa mananci cate fructe vrei, dar sa nu exagerezi cu bananele si fructele. NU vei consuma suc de fructe, ci doar fructe in sine. Vei bea 2 litri de apa.

Ziua 2: este provocarea legumelor, in sensul ca doar atat vei manca, nu ai voie alte alimente. Indiferent ca le faci la cuptor, gratar sau le mananci crude, nu are importanta. Ai voie sa pui condimente si putina sare, lamaie. NU ai voie ulei. Iti recomandam ca mesele sa fie cat mai dese. In dieta cu legume ai destule restrictii, asa ca ai voie sa mananci mai des ca de obicei.

Ziua 3: vei avea voie atat fructe cat si legume. Poti sa le combini dupa bunul plac, la fel, mesele vor fi dese. Poti incerca salate de fructe si legume, legume la gratar, etc. Nu uita sa te hidratezi, asa ca bea apa din abundenta.

Dieta cu legume – detoxifiere si slabire, in doar cateva zile

 

Ziua 4: poti consuma cateva banane, ai voie si lapte degresat, plus supa de legume. Asa ca va incepe diversificarea mancarii

Ziua 5: fructe si legume la discretie, orez brun cu legume inabusite, un chefir

Ziua 6: legume la discretie, orez brun cu legume inabusite la pranz, supa crema de legume, salata de cruditati la cina, poti adauga un fruct daca ti-e foarte foame

Ziua 7: similar cu ziua 6, poti sa mai variezi legumele si fructele.

Dieta cu legume – atentie la combinatiile alimentare

Desigur ca este bine sa nu mananci 5 tipuri de fructe, la aceeasi gustare, asa cum probabil ca intuiesti. Fructele se impart in patru categorii: fructe dulci, fructe acide, fructe sub-acide si pepenele. Acum trebuie sa stii care sunt fructele apartinand acestor categorii.

Fructe dulci: smochine, curmale, struguri dulci, banane, papaya, fructe uscate…vezi cum se combina corect fructele >>>

Poti sa mai consumi avocado, o cana de struguri sau visine, 2 piersici, 2 caise, o mana de fructe de padure. Acestea sunt exemple de gustari, care pot exista in dieta cu legume.

Aceasta cura nu doar ca te va ajuta sa slabesti, dar iti va fortifica si sistemul imunitar. Nu uita sa bei apa, iar daca nu rezisti altfel, poti bea o cafea mica, de dimineata. Succes!

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *