Cura de slabire cu…hrean! Vrei sa incerci?

Poate ca nu stiai, dar exista si o cura de slabire cu hrean. Radacinoasa are capacitatea de a sustine intens procesele de ardere a grasimilor. Asa ca s-ar putea sa te bucuri ca ai descoperit acest secret.

Putina lume stie ca hreanul are aceste proprietati, asa ca este cazul sa descoperi mai multe. Se foloseste de secole si in scopuri medicinale si este cunoscut si ca „usturoi salbatic”.

Cura de slabire cu hrean se pare ca functioneaza de minune. Cel putin daca urmezi cateva reguli de baza, pe care ti le vom prezenta imediat. In trecut se folosea pentru vindecarea migrenelor si combaterea microbilor de tot felul, avand in vedere ca are efect antibacterian.

Iar acum, il putem folosi pentru a pierde cativa centimetri in jurul taliei.

Cura de slabire cu hrean – cum functioneaza?

Ei bine, vor exista cateva mici restrictii, dar per total vei avea parte de o dieta prietenoasa, am putea spune. Se pare ca acest regim a fost promovat de un medic din Rusia, pe numele sau Irina Stefanovska.

Aceasta a mediatizat ideea de a consuma hrean, in combinatie cu miere si lamaie pentru a avea parte de cele mai bune rezultate. Dupa cum stii, lamaia este recomandata in curele de slabire si nici nu este de mirare. Stimuleaza arderile, exact ceea ce vrei atunci cand tii o dieta.

Iata amestecul pentru slabire realizat de Irina Stefanovska:

– 150 grame hrean

– 4 lamaie ecologice

– 7 lingurite de miere

Cum se prepara?

Hreanul se da pe razatoare, iar apoi se amesteca cu lamaile (lasate cu coaja) taiate bucati. In final se pune mierea si se amesteca din nou foarte bine. Pune amestecul intr-un borcan de sticla si depoziteaza-l la rece. Ia cate 2 sau 3 lingurite pe zi, inainte de masa. Vei observa ca pofta de mancare se va diminua.

Irina Stefanovska ne recomanda sa facem acest lucru pentru o luna, iar rezultatele vor vorbi de la sine.

Cura de slabire cu hrean – mananca sanatos!

Bineinteles ca iti recomandam sa mananci sanatos in aceasta perioada, daca vrei sa ai cele mai bune rezultate. Lasa la o parte prajelile, fast-foodul si dulciurile. Vei reusi sa pierzi 6-8 cm in jurul taliei cu ajutorul amestecului. Dar iti indicam sa faci si sport, cea mai buna idee daca vrei sa ai un succes si mai mare.

Se pare ca acest amestec cu hrean are rolul de a elimina si apa in exces care exista in organismul nostru. Iar vestile bune nu se opresc aici, tinand cont de faptul ca amestecul are in compozitie vitamine din seria B-urilor, vitamina C, calciu, magneziu, fosfor.

Hreanul poate fi consumat si ca garnitura, in special atunci cand mancam tocanite, fripturi si alte mancaruri similare. Daca il amesteci cu cateva linguri de otet si una de zahar, poti sa tii hreanul ras, intr-un borcan, chiar si cateva saptamani, la frigider.

Sucul de hrean poate distruge bacterii severe si ciuperci care pot invada organismul. Nici nu este de mirare ca stramosii nostri il foloseau. Asa ca ar fi cazul sa il introducem si noi in alimentatie, macar pe post de „salata”.

Alimente bogate in sulf – de ce sa le consumi mai des?

Poate ca nu stiai, dar alimentele bogate in sulf sunt dezirabile pentru organismul nostru. Asa ca este demn de inteles ca avem nevoie de ele, fara doar si poate.

Sulful va sustine starea de bine a organismului, asa cum vei descoperi in articolul de astazi. Putina lume stie ca acest mineral este necesar, asa ca ar trebui sa depasim felul in care miroase uneori…

Nu uita sa consumi mai des alimente bogate in sulf, in special daca vrei sa procuri acest mineral de la surse directe…mai multe despre alimentele cu sulf >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *