Prune uscate – te ajuta sa slabesti rapid!

Daca si tu vrei sa slabesti, poate ar fi cazul sa te apuci sa mananci…prune uscate. Nu de alta, dar se pare ca studiile arata ca te pot ajuta sa slabesti. Si sigur ti-ar placea, sunt gustoase si aromate.

Asa ca astazi vom afla mai multe despre acest truc. Iar aceste lucruri sunt sustinute de studiile englezilor. De ce functioneaza atat de bine? Pentru ca acest prune uscate au in compozitie fibre. 

Asa ca este momentul sa le consumi mai des.

Prune uscate si o silueta de…primavara!

Iar daca vrei ca totul sa decurga bine, alege sa consumi multe fibre. Chiar si altele pe langa aceste prune uscate. Studiile arata ca persoanele supraponderale care au consumat prune, timp de 2 saptamani au slabit cu 0,5-1 kilogram mai mult, in medie.

Asa ca merita incercat. Adauga cat mai multe fibre dietei tale curente. Studiul englez a aratat ca cei care au tinut dieta si au consumat si prune au slabit cu 2 kilograme mai mult. Pe parcursul a 3 luni, este demn de mentionat.

De asemenea, circumferinta taliei a scazut cu aproximativ 2,5 centimetri, ceea ce nu este deloc de neglijat.

Prune uscate – mananca 5-6 zilnic

Sau chiar 10. Ideea este sa le incluzi, in special ca gustare. Bineinteles ca iti sugeram sa le cumperi pe cele de la plafar sau magazine naturiste. Fara zahar sau alte adaosuri minunate. 

Poti avea o gustare in care sa consumi aceste prune uscate. Fiind satioase te vor scapa de senzatia de foame. Asa ca bucura-te de ele mai des!


Dieta cu prune: slabeste 5 kilograme in 7 zile!

Poate ca stii deja ca prunele sunt unele dintre acele fructe pe care ar trebui sa le consumi mai des. Proprietatile lor sunt remarcabile si nici nu este de mirare ca ne aduc atatea beneficii.

Si unde mai pui ca au doar 45 de calorii la suta de grame? Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji, ba chiar le poti servi atunci cand te afli la regim…vezi mai multe detalii despre dieta cu prune aici >>> 

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *