Dieta cu prune: slabeste 5 kilograme in 7 zile!

Toamna se apropie vertiginos, iar sezonul fructelor este in floare, tocmai de aceea este cel mai bun moment pentru a urma dieta cu prune. Poate ca stii deja ca prunele sunt unele dintre acele fructe pe care ar trebui sa le consumi mai des. Proprietatile lor sunt remarcabile si nici nu este de mirare ca ne aduc atatea beneficii.

Si unde mai pui ca au doar 45 de calorii la suta de grame? Asa ca nu ai de ce sa iti faci griji, ba chiar le poti servi atunci cand te afli la regim.

Tocmai de aceea astazi dorim sa iti prezentam dieta cu prune, pentru a vedea cum poti slabi inteligent si rapid. Prunele contin vitamina C, potasiu si fibre, trei elemente cruciale pentru buna functionare a organismului. Au rol de prevenire si pot ameliora afectiuni precum: colesterolul marit, constipatie, presiune arteriala scazuta, boli cardiovasculare.

Cei mai importanti sunt antioxidantii regasiti in prune, stimuland imunitatea si mentinand sanatatea, mai multe despre prune aici >>>

Dieta cu prune – ce trebuie sa faci?

Avand in vedere ca te pot ajuta in procesul de detoxifiere si au atatea beneficii, poate ar trebui sa incerci aceasta dieta, cat sunt inca in plin sezon. Prunele au efecte diuretice si curata cu succes organismul, diminuand chiar si inflamatiile.

Asa dupa cum banuiesti, in dieta cu prune va trebui sa consumi din abundenta aceste fructe. Asa ca alege-le pe cele bine coapte si proaspete, pentru a te bucura de aroma lor unica.

 

Dieta cu prune – meniu

 

Mic dejun: vei consuma 5-6 prune pe stomacul gol, dis-de-dimineata. Vei astepta vreo 20 de minute si abia apoi poti servi micul dejun. Iti recomandam sa consumi o omleta cu salata de rosii si castraveti, de exemplu. In alte dimineti poti opta pentru cereale integrale cu fructe de sezon, putina branza de capra cu rosii, etc. Ai inteles ideea, incearca sa eviti painea in combinatie cu oua, carne sau branza. Poti servi o cana de cafea fara zahar, un ceai, etc.

Gustare: la cel putin 2 ore distanta de micul dejun, poti servi o mana plina cu caju, migdale sau alte nuci nesarate si neprajite.

Pranz: este recomandata o supa crema de legume, un gratar (250 grame) de pui cu o salata de cruditati si legume inabusite, ca garnitura.

Gustare: la 3 ore dupa masa de pranz, poti servi cateva prune uscate sau alt aliment care stii ca este recomandat in diete.

Cina: in dieta cu prune ai voie sa mananci seara, dar cu cel putin 3 ore inainte de culcare, chiar si 4, daca rezisti. Poti consuma un iaurt cu cereale integrale, de exemplu. Sau o salata de cruditati si putin ton. Evident, incearca sa consumi o portie mica de mancare, mai saraca in calorii.

Dieta cu prune – mai eficienta decat ai crede!

Poate vei crede ca este complicat sa mananci cateva prune pe stomacul gol, dar nu este asa. S-ar putea sa ai mici dificultati in prima zi, dar efortul va merita. Fara doar si poate ca vei merge mai des la toaleta, dar detoxifierea presupune si acest lucru.

ATENTIE! Ar putea aparea stari de ameteala, slabiciune sau dureri de cap, dar este absolut normal. Desigur, daca ti se pare ca aceasta dieta nu ti se potriveste si iti face rau, poti sista oricand procesul.

Ideal ar fi sa mananci in jur de o saptamana asa, pentru a vedea efectele. Poti slabi 5-6 kilograme lejer, in special daca vei face si miscare in aceasta perioada. Succes!

 

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *