Pudra de roscove – de ce sa o consumi mai des?

Daca si tu vrei un energizant de exceptie, atunci alege pudra de roscove. Are multe beneficii nebanuite, asa ca nu ar trebui sa uiti acest lucru.

Alta varianta fantastica de a inlocui cafeaua si cacaua. Merge excelent in smoothie-uri, iar gustul este la fel.

Apropo, poti sa adaugi si in terciuri si alte preparate asemanatoare. De asemenea, este super bogata in antioxidanti aceasta pudra. Asa ca ar trebui sa o incluzi in dieta ta.

Pudra de roscove – de ce sa o alegi?

Nu mai trebuie sa bei cafea. Si poate ca asta vrei, in special daca ai probleme cu somnul sau cu inima. Aaa ca incalzeste putin lapte si adauga pudra de roscove. Va fi super gustos si il poti savura si la munca. Sunt necesare aproximativ 2 lingurite de pudra. Iti sugeram sa o cumperi de la plafar.

Adauga si putina miere sau stevia, pentru a evita zaharul. Si ca sa vezi ca pudra de roscove este cu „traditie”, imagineaza-ti ca era mentionata si in Biblie.

Abunda in substante nutritive. Are calciu in compozitie, plus vitamine din seria B-urilor. De asemenea vitaminele A si D.

Pudra de roscove – reduce colesterolul si protejeaza inima

Asa ca te poate feri de problemele cardiace. De asemenea, este redus riscul de a avea colesterolul marit sau alte probleme specifice.

Abunda in proteine. Asa ca nu uita sa adaugi si in cereale sau deserturi, de dimineata. Antioxidantii sunt alt element important continut.

Are functii antibacteriene, antialergice si antiseptice. Dar si antivirale si poate actiona si ca un analgezic. Te va ajuta sa scapi si sa previi constipatia si regleaza si glicemia.

Daca suferi din pricina durerilor de stomac, avem vesti bune. Acestea vor fi ameliorate si prevenite. Previne si trateaza anemia, inclusiv in cazul copiilor.

Pudra de roscove – sustine pierderea in greutate

Asa ca, daca vrei sa slabesti si sa ai grija de silueta ta, poti renunta la cafea. Asa ca alege mai bine pudra de roscove si arde grasimile.

Desigur, nu te baza doar pe aceasta. Ai grija sa mananci sanatos si sa faci miscare. Nu uita sa cumperi pudra de roscove ecologica si sa te bucuri de cele mai bune efecte ale acesteia.

Asa ca mergi mai des la targuri, plafare si magazine naturiste de profil.

4.5/5 (2)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *