Painea alba – semne ca nu ar trebui sa mai consumi

Painea alba nu este deloc sanatoasa pentru sanatate. Iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni, demult. 

Painea alba, alaturi de toate produsele din faina alba nu prea sunt recomandate pentru nimeni. Este un fapt binecunoscut ca faina alba afecteaza sanatatea si produce inflamatii. Stim, este foarte gustoasa, dar deloc indicata. In special ca mai si ingrasa.

Adica exact ce nu iti doresti.  Ce ar fi sa renunti la aceste produse si sa incepi dimineata cu fructe?!

Painea alba – renunta la ea!


Afectiune digestive. Iti dai seama ca acest tip de faina alba nu este deloc sanatoasa pentru tine. Iti face digestia mai lenta si…ingrasa! Exact ce nu iti doresti.

Poti experimenta probleme precum balonarea sau constipatia, mai rar chiar si diaree. Daca persista aceste afectiuni ar fi bine sa renunti la gluten, o perioada. Sau sa consumi mult mai putine produse care il contin. Crede-ne pe cuvant, este cea mai buna idee.

Poti suferi si din pricina unui colon iritabil, asa ca nu este deloc recomandat sa consumi foarte mult gluten. Axeaza-te pe un consum mai ridicat de fructe si legume.

Painea alba si durerile de cap

Migrenele pot aparea si ca urmare a unui consum frecvent si ridicat de gluten. Asa ca, daca te doare frecvent capul, poate ar trebui sa faci testul de intoleranta la gluten. Nu omite aceste lucruri si incearca sa mananci mai rar covrigi, merdenele si alta „minunatii”.

Oboseala frecventa apare si ca urmare a problemelor digestive. Tocmai de aceea spunem mereu cat de important este sa mananci sanatos. Alege mai rar fainoasele si mai des cruditatile, nucile si fructele.

Painea alba – articulatiile si durerile 

Inflamatiile sunt produse in corp de aceste produse pe baza de fainoase. Asa ca nu uita sa le consumi mai rar si din acest motiv.

Painea alba te poate duce cu gandul la copilarie, dar sa stii ca nu este deloc sanatoasa. Bucura-te de cea integrala si scade consumul, pe cat posibil.

4.55/5 (31)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *