Sucul de varza – efecte asupra sanatatii

Poate ca nu stiai, dar sucul de varza este o adevarata comoara pentru sanatatea ta. Asa ca de acum incolo alege-l mai des, daca vrei sa ai grija de tine.

Plus ca are efecte terapeutice la care nu te-ai fi asteptat. Astazi vom descoperi mai multe despre sucul de varza. 

A fost intens studiat de catre specialisti, tocmai de aceea ar fi bine sa urmam sfaturile acestora.

Sucul de varza – de ce sa-l consumi?

Pentru ca are rolul de a te scapa de dureri. Stim ca nu are tocmai un gust fantastic, dar nu este o scuza. In special ca este foarte eficient in tratarea durerilor. Este bine sa bei acest suc de varza usor caldut. O cana pe zi este suficient. Incearca si ai sa vezi ca poti scapa de medicamente in acest fel.

Sucul de varza poate fi folosit si pentru masajul incheieturilor. In special in cazul persoanelor care sufera de astfel de dureri frecvent.

Eficient in ulcer. Da, alaturi de sucul de cartofi cruzi, si acesta este foarte bun si te va ajuta sa scapi de aceasta boala. Desigur ca trebuie baut o perioada mai lunga pentru a se vedea rezultate favorabile.

Sucul de varza – detoxifiere eficienta

Cura de detoxifiere. Daca vrei cureti organismul de toxine, sucul de varza este solutia. In special ca este la indemana oricui. Iti recomandam sa bei zilnic o cana sau 2, timp de 7 zile. De asemenea, in acest interval mananca mai sanatos si curat. Consuma mai multe cruditati, salate, fructe si seminte.

Te vei simti mult mai bine si vei pierde si cateva kilograme, mai mult ca sigur. In acest fel vei fi si mai putin expusa bolilor, in special in sezonul rece.

Regleaza glicemia. Asa ca tine sanatatea sub control si bucura-te de glicemie in parametrii normali.

Sucul de varza – reteta

Pentru a face suc de varza, este nevoie sa adaugi si putina apa, pentru ca sucul sa iasa mai putin vascos. Asa ca curata o varza mai mica, toac-o si adaug-o in storcator, alaturi de 100 ml de apa. Vei obtine un suc minunat pentru sanatatea ta.

Desigur ca si salatele de varza si varza murata sunt iarasi super sanatoase. Asa ca nu le ocoli si savureaza-le mai des.

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *