Sucurile acidulate distrug sanatatea – iata DE CE!

Ca sucurile acidulate distrug sanatatea este un fapt binecunoscut de foarte multa lume. Dar prea putini au vointa de a renunta la acestea. Si crede-ne pe cuvant, este cea mai buna decizie pe care o poti lua. Nu degeaba legile s-au inasprit, iar taxa pe sucuri va fi aplicata in curand si in Romania.

Sucurile acidulate distrug sanatatea fara doar si poate, in special atunci cand vorbim despre copii. Dar si adultii care le consuma zilnic pot avea probleme la fel de grave. Asa ca gandeste-te de 2 ori inainte de a opta pentru acestea si citeste mai departe. Iti vom prezenta motive clare pentru care nu ar trebui sa consumi aceste sucuri prea des…spre deloc!

Sucurile carbogazoare ingrasa, favorizeaza procesul de imbatranire, deteriorarea dintilor si aparitia diabetului. Iar acestea sunt doar cateva dintre afectiunile care pot aparea.

Sucurile acidulate distrug sanatatea – iata ce trebuie sa stii

Cresc riscul de a face osteoporoza. Riscul de a pierde si slabi masa osoasa este ridicat in randul celor care consuma sucuri zilnic, asa ca mare atentie. Absortia calciului este inhibata, tocmai din cauza acidului fosforic gasit in sucurile acidulate. Acestea au „rolul” de a indeparta calciul din oase, ceea ce duce la osteoporoza…

Mai multe carii. Garantat, in special daca le oferi copiilor aceste bauturi poti sa fii sigura ca nu este deloc o idee buna. De asemenea, smaltul dintilor va fi distrus, asa ca aparitia cariilor este un fapt cert!

Ingrasa. O informatie binecunoscuta, dar ignorata de multi. Asa ca nu te mira daca te ingrasi inexplicabil sau nu reusesti sa slabesti.
Sucurile acidulate distrug sanatatea si au foarte multe calorii, asa ca trebuie sa renunti total la ele, atat timp cat vrei sa pierzi in greutate. Incearca sucurile naturale, in special cele de grapefruit, sunt minunate in diete!

Afectiuni cardiovasculare. Sucurile incurajeaza afectiunile specifice inimii, avand in vedere ca zaharul creste posibilitatea de a suferi din pricina bolilor cardiace. Asa ca gandeste-te de doua ori inainte de a-ti cumpara un suc zilnic. Risti sa faci un atac de cord, indiferent de varsta! Si nu uita ca bolile cardiace sunt prima cauza de deces din lume.

Sucurile acidulate distrug sanatatea – vor afecta ficatul!

Risti sa ai probleme cu ficatul. Si sigur nu vrei asta, avand in vedere ca aceste afectiuni pot conduce chiar la moarte. Leziunile hepatice sunt unele dintre cele mai cunoscute consecinte cauzate de bauturile pe baza de zahar, asa cum sunt sucurile carbogazoase. Desigur ca nici consumul de alcool nu este mai putin nociv, asa ca invata sa fii cumpatata.

Diabetul. Una dintre cele mai cunoscute afectiuni care apar pe fondul unui consum exagerat de zahar, dar nu numai. Se poate petrece si in cazul celor care au un nivel de stres foarte ridicat. Studiile arata ca exista un risc crescut cu 25%, in cazul celor care beau multe sucuri, de a face diabet.

Sucurile acidulate pot duce la cancer. Da, aditivii continuti sunt extrem de toxici si reprezinta o adevarata amenintare la adresa sanatatii. De asemenea zaharul este unul dintre acele ingrediente care favorizeaza cancerul, avand in vedere ca poate crea un mediu acid, propice bolilor canceroase.

Sucurile carbogazoase – de ce nu sunt sanatoase

Dr. James Gerber, un medic cercetator din America, Oregon ne lamureste, cu privire la aceste calorii nesanatoase: “Pericolul sta in faptul ca aceste sucuri sunt foarte bogate in calorii goale, iar sucurile carbogazoase sunt unul dintre motivele acestei epidemii de obezitate cu care ne confruntam in secolul 21.”

Iar studiile au demonstrat aceste lucruri. O cercetare britanica a aratat ca oamenii care beau doar cu un pahar de suc mai mult decat altii zilnic, vor lua in greutate, in timp. Nu se petrece de la o zi la alta, dar de-a lungul anilor rezultatele pot fi nefaste. In sensul ca ai vazut cum arata in general un american tanar, intre 30-40 de ani…citeste mai multe despre sucuri aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *