Kiwi sau fructul minune. De ce este eficient in dietele de slabire

Toate femeile care isi doresc sa piarda in greutate ar vrea sa aiba la indemana un „aliat”, iar fructul kiwi ar putea fi considerat ca fiind unul dintre ei.

Kiwi este un fruct delicios, abunda in vitamina C ( apropo, are mai multa vitamina C decat portocalele!) si cea mai buna veste este ca nu ingrasa. Un fruct de kiwi are doar 45 de calorii in general, asa ca il poti consuma linistita, fara a avea remuscari. Poate constitui acea gustare sanatoasa si satioasa dupa care tanjesti.

Care sunt beneficiile fructului de kiwi?

Fructul contine si foarte multi antioxidanti, asa ca este recomandat si in procesele de detoxifiere, avand in vedere ca te poate ajuta din plin. Si desigur, pielea ta se va mentine tanara si fara riduri, avand in vedere ca acesta actioneaza si impotriva imbatranirii.

Ultimele cercetari in domeniu arata ca fructul este indicat chiar si in cazurile de cancer, fiind unul dintre alimentele permise. In loc sa iei suplimentele obtinute sintetic, care contin antioxidanti, cel mai bine ar fi sa optezi pentru aceste fructe, organismul reuseste sa ii sintetizeze mult mai bine in acest fel.

Kiwi este bogat in potasiu

Bananele sunt renumite pentru cantitatea de potasiu pe care o contin, dar kiwi sta si mai bine la acest capitol. Avand in vedere ca are atatea minerale, vitamine si fibre, nici nu este de mirare ca este recomandat in curele de slabire. Apropo, stiai ca tensiune arteriala este reglata de potasiu, iar sanatatea inimii este intretinuta de acest mineral? Desigur, si continutul de luteina pe care il are fructul va ajuta mult in conservarea sanatatii inimii si a ochilor tai.

Pe langa toate acestea, kiwi isi asigura si tot necesarul de vitamina E si cupru, vital in mentinerea sistemului imunitar si intarirea oaselor.

Alte vitamine si minerale continute:

– fier
– magneziu
– vitamina B6
– crom
– acid folic

Consuma-le atunci cand sunt bine coapte si nu uita ca semintele contin cei mai multi nutrienti, asa ca nu-i indeparta. A se consuma imediat dupa curatire.

SFAT! Daca simti ca poti face fata unei provocari mai mari, tine o zi pe saptamana doar cu fructe, vei ramane uimita de rezultate. In timpul acestei zile, consuma multi kiwi, banane si fructe de sezon. Daca simti ca e prea greu, poti adauga cateva seminte sau nuci, te vei detoxifia pe masura asteptarilor.

 

4.75/5 (20)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *