Stiai care sunt greselile care incetinesc metabolismul?

Multa lume nu stie, dar greselile care incetinesc metabolismul te pot tine pe loc. Si nu doar atunci cand vorbim despre procesul de slabire.

Dupa cum stii, in viata este nevoie de disciplina, pentru ca lucrurile sa mearga bine. La fel si in cazul digestiei. Atat timp cat nu esti ponderata, va fi greu sa te mentii, daramite sa slabesti.

Care sunt greselile care incetinesc metabolismul despre care vorbim? Cum iti pui singura bete in roate? Vei vedea imediat. Si nu este vorba doar despre silueta, nicidecum. Ci si despre mentinerea sanatatii.

Care sunt greselile care incetinesc metabolismul?

Fie nu mananci ce trebuie, cand trebuie si cat trebuie. Da, acestea sunt unele dintre cele mai importante aspecte.

Asa ca, cel mai bine ar fi sa:

Nu mananci la ore tarzii. Evident ca atunci cand iti este foame la ora 23, nu inseamna ca ar trebui si sa dai curs acestui impuls. Iti vei da metabolismul pe dos, digestia va avea de suferit, iar tu risti sa pui cateva kilograme. Tine minte ca, daca vrei sa slabesti nu trebuie sa depasesti 1200 de calorii pe zi.

Mananci mai mult. Daca de dimineata mananci o banana, la pranz un sandvis si apoi o gustare…Nu este suficient. Plus ca se face tarziu si nu mai este recomandat sa mananci. Evident ca vei suferi de foame, plus ca nu slabesti sanatos in acest mod. Cel mai bine ar fi sa urmezi dieta de 1200 calorii, de exemplu.

Greselile care incetinesc metabolismul – dieta Ravenna?!

Dieta Ravenna a fost conceputa in 1990 de catre medicul argentinan Maximo Ravenna, fiind renumita international datorita eficientei sale desavarsite. In acest regim de slabire vei consuma alimente sarace in calorii, iar sportul va deveni o parte importanta a vietii tale.

Este vorba o dieta hipocalorica, asa ca NU vei avea voie sa consumi mai mult de 800 – 1200 calorii pe zi! Vei vedea ca sunt anumite aspecte care trebuie respectate cu strictete…vezi dieta Ravena aici >>>

Mananca mai putine alimente procesate. Sunt pline de chimicale, zahar si grasimi, ingreunand fantastic digestia si metabolismul. Ai mai multa grija de tine si bucura-te de o viata mai sanatoasa si un trup zvelt!

Greselile care incetinesc metabolismul – nu uita sa faci sport

Sportul este esential. Poate ca nu stiai, dar metabolismul este influentat si de acest aspect. Apropo, se pare ca sportul de dimineata este si mai eficient si arde si mai multe calorii. Asa ca fa un efort si nu uita de sport, chiar la prima ora. In special daca esti o persoana matinala.

Consumi faina alba. Produse de la patiserie, paine, paste albe, pizza….Nu! Inceteaza cu acestea si alege totul din faina integrala. De asemenea, incearca sa inlocuiesti chiar si faina integrala cu altfel de produse. Mananca mai bine un fruct, o mana de caju sau migdale, etc.

Consuma mai multe proteine. Si nu doar din carne, alege-le si pe cele din legume, fructe, leguminoase, nuci, etc. Fa mai des mancare de linte, naut, fasole, mazare, broccoli, etc. Si bucura-te de o reala varietate atunci cand vine vorba despre mancare. Vei fi mai sanatoasa, vei slabi si vei avea mult mai multa energie, garantat!

5/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *