De ce este indicat sa mananci paine – chiar si cand tii dieta

Poate si tu te-ai intrebat de ce este indicat sa mananci paine, in special cand vrei sa slabesti. Sa fie aceasta o idee atat de buna? Nu te va ingrasa? Nu va produce inflamatii in corp? Despre toate acestea vom discuta in cele ce urmeaza.

Cu siguranta vrei sa stii de ce se petrece acest fenomen si cum te ajuta, de fapt, painea. Desigur ca vorbim despre cea  integrala!

De ce este indicat sa mananci paine, chiar si la dieta? Pentru ca este bogata in fibre si reduce posibilitatea de a face diabet, in aceste conditii.

Bineinteles ca vei scapa si de acea permanenta stare de foame…asa ca haide sa aflam mai multe impreuna.

De ce este indicat sa mananci paine? Ce nu stiai

Painea integrala nu este nici pe departe atat de nefasta pe cat se crede. Desigur ca cei care au intoleranta la gluten nu ar trebui sa o consume nici pe aceasta. Dar nu toata lumea are o problema cu glutenul, nicidecum.

Asa ca gaseste o paine integrala de calitate si consuma cateva felii. Este bine sa o achizitionezi pe cea cu maya in compozitie, aceea este calitativa si foarte satioasa. Este perfecta la supe creme, salate, etc. Incearca sa nu mananci paine cu branza sau carne, nu este o combinatie indicata pentru dieta.

Asadar, painea este recomandata zilnic. Nu uita sa mananci si paste integrale, orez brun, etc. Uita de cele albe, nu iti fac bine si ingrasa, pe deasupra!

De ce este indicat sa mananci paine? Reduce riscul de a diabet de tip II

Colesterolul va fi tinut sub control in aceasta maniera. Este foarte important sa mancam alimente sanatoase, care ne sustin cu brio organismul. De asemenea, oferă energie creierului si sustine intens sistemul nervos.

De asemenea, sanatatea digestiva este mentinuta datorita unui consum optim de paine integrala. Are in compozitie si vitamine din categoria B-urilor, asa ca sustine sanatatea parului, a unghiilor si a pielii.

Asa ca nu trebuie sa te panichezi de fiecare data cand vezi ca painea este in meniu. De exemplu, o portie de paste integrale sau un burger din faina integrala sunt chiar sanatoase. Si te pot ajuta sa ai o viata mai buna si un trup de vis.

Totusi, nu manca seara, dupa ora 19 si bucura-te de o dieta variata, cu fructe si legume crude.

Painea alba – semne ca nu ar trebui sa mai consumi

Painea alba nu este deloc sanatoasa pentru sanatate. Iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni, demult.

Painea alba, alaturi de toate produsele din faina alba nu prea sunt recomandate pentru nimeni. Este un fapt binecunoscut ca faina alba afecteaza sanatatea si produce inflamatii. Stim, este foarte gustoasa, dar deloc indicata. In special ca mai si ingrasa.

Adica exact ce nu iti doresti.  Ce ar fi sa renunti la aceste produse si sa incepi dimineata cu fructe…afla mai multe despre painea alba aici >>>

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *