Cum sa arzi grasimea rapid. Sfaturi utile si usoare

Sigur si tu te-ai intrebat cum sa arzi grasimea rapid, iar astazi vei afla ca acest fapt este mai simplu de realizat decat ai fi crezut. Tine de tine sa ai mai multa grija de corpul tau si sa aplici sfaturile pe care ti le vom prezenta, sfaturi aplicate de femei din intreaga lume.

Indiferent daca trebuie sa slabesti 5 sau 15 kilograme, sunt anumite principii dupa care trebuie sa te ghidezi, pentru a avea succes. Daca vei face anumite schimbari importante, poti fi sigura ca vei slabi, stiind astfel cum sa arzi grasimea rapid.

Nu este nici pe departe atat de greu pe cat pare. Asa ca, de acum incolo trebuie doar sa inveti sa fii mai disciplinata.

Si nu trebuie sa te ghidezi doar dupa calculele de greutate pe care le fac medicii. Acestia iti pot spune ca esti in forma, desi tu esti de parere ca ar trebui sa mai pierzi cateva kilograme. Important este sa te simti bine in pielea ta, dar fara a exagera cu slabitul, desigur.

Cum sa arzi grasimea rapid – ce ar trebui sa faci:

1. Fii atenta la …etichete. Nu mai cumpara produse fara sa consulti inainte etichetele, in special daca este vorba despre dulciuri, prajituri, etc. Vei ramane surprinsa de multe ori, cand vei vedea cate calorii ascund. Invata sa fii echilibrata si sa alegi acele produse care sunt sanatoase si nu contin prea multe chimicale. Si calorii, evident.

2. Bea ceai verde. Mai util decat ai fi tentata sa crezi, asa ca asigura-te ca bei macar o cana mare de ceai verde pe zi. Si nu face rabat de la calitate, alege un ceai bun, chiar daca este mai costisitor. La plafar poti gasi o gama variata de astfel de ceaiuri verzi, care mai de care mai deosebite. Apropo, ceaiul verde sencha este indicat. Plus ca iti va da un plus de energie, contribuind si la procesul de slabire. Vei vedea ca metabolismul tau va fi grabit, iar rezultatele vor aparea in curand.

3. Consuma alimente cu fibre. Un aspect foarte important, de exemplu cerealele integrale sau fructele te vor ajuta sa ai un tranzit foarte bun. Cum sa arzi grasimea rapid? Iti schimbi complet nutritia si optezi pentru alimente de calitate.

Asa ca incepe ziua cu un bol plin cu cereale, lapte vegetal si o banana. Vei vedea rapid transformarile care se vor petrece. Daca aveai probleme cu constipatia, vei vedea ca se vor rezolva de la sine.

4. Ciocolata neagra. In caz ca vrei un desert savuros si probabil ca iti doresti asta. Specialistii au ajuns la concluzia ca acest aliment te poate ajuta sa slabesti, reducand considerabil pofta de dulce. Nu consuma foarte multa ciocolata totusi, pentru ca are destule calorii, dar 2 cubulete pe zi sigur nu vor dauna.

5. Smoothie-uri. Ce poate fi mai sanatos si hranitor decat o bautura bazata pe fructe proaspete? Fa un smoothie din fructe de padure si o banana si vei vedea cum foamea dispare de la sine. Intrebarea nu este cum sa arzi grasimea rapid, pentru ca sigur stii, ci cum sa fii mai disciplinata, in fiecare zi. Pur si simplu trebuie sa iti propui, nu exista o alta solutie magica.

6. Nuci si seminte. Dar crude si nesarate. Adica nu cumperi nimic care a fost prajit in prealabil si dat prin sare si/sau alte arome. Iti dai seama ca asa nu vei reusi sa slabesti, ba chiar din contra. O mana de caju sau migdale este ideala ca gustare, atunci cand simti ca foamea trebuie invinsa.

7. Apa. Da, trebuie sa bei cat mai multa apa proaspata, de fapt, asa ar fi bine sa iti incepi ziua, savurand o cana mare de apa plata. Vei avea o digestie mult mai buna si vei reusi sa slabesti mai usor. Chiar exista si dieta cu apa.

Cum sa arzi grasimea rapid – ce nu trebuie sa neglijezi

In niciun caz sa nu uiti de sport, activitatile fizice sunt cheia in cadrul unui regim de slabire, asa ca macar 30 de minute pe zi rezerva-le in acest sens. Poti merge la fitness, poti alerga sau incerca Pilates, tu hotarasti ce ti se potriveste mai bine.

Un alt aspect esential este somnul. Asa ca asigura-te ca dormi suficient, in acest fel metabolismul tau va fi grabit, iar tu nu vei mai fi tentata sa mananci prea mult in timpul zilei.

Sa ai grija de corpul tau poate fi mai simplu decat crezi, trebuie doar sa urmezi cateva reguli consacrate, iar „minunile” nu vor intarzia sa apara.

4.79/5 (57)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *