Cea mai simpla dieta de slabire: bea apa pe stomacul gol!

Ne-am saturat de problemele de greutate si cu toate am dori sa gasim o metoda simpla de slabire, care sa dea rezultate rapid si fara prea multe batai de cap.

Ei bine, conform ultimelor studii in domeniu, acest lucru este posibil, si nu ai nevoie decat de un ingredient, pe care trebuie sa il introduci in dieta ta. Este vorba despre …apa. Poate ca pare greu de crezut, dar consumul de apa pe stomacul gol (a nu se omite aceasta regula) poate face minuni in procesul de slabire.

Desigur, sunt anumite „reguli” de care va trebui sa tii cont, pentru ca lucrurile sa decurga bine.

De ce vei slabi daca vei bea apa pe stomacul gol

Asa cum probabil stii deja, procesul digestiei se petrece si in timpul noptii, asa ca dimineata te vei trezi mai usoara, gata sa iti incepi ziua cu un mic dejun copios. Inainte de a face asta, asigura-te ca ai baut cel putin 2 pahare de apa, pe stomacul gol. Dupa care asteapta macar 15-20 de minute, inainte de a manca. Cu ajutorul acestei metode vei reusi sa te cureti de reziduuri, iar colonul tau va fi mai sanatos.

Desigur, vei scapa totodata si de constipatie, iar faptul ca vei incepe un proces intens de detoxifiere nu va face altceva decat sa intensifice procesul de slabire. Rezultatele se vor vedea rapid, in cateva saptamani vei slabi aproximativ 3-4 kilograme, doar cu ajutorul acestei diete.

In afara de apa pe care o vei bea dimineata, vei mai adauga inca patru pahare, inainte de masa de pranz, respectiv cea de seara. Cercetatorii au ajuns la concluzia ca acest aspect ajuta mult acele persoane care vor sa piarda in greutate.

SFAT: Cand observi ca iti este in continuare foame, chiar si atunci cand ai mancat alimente calitative, bogate in nutrienti, s-ar putea sa fie cazul sa mai bei un pahar cu apa. De multe ori, persoanele deshidratate experimenteaza astfel de stari de foame „falsa”, ceea ce ingreuneaza procesul de slabire.

Astfel, cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca apa este un element esential intr-o alimentatie corecta, fiind arma „secreta” care te ajuta sa scapi de pofte si reduce senzatia de foame.

Apa ar trebui sa fie principala bautura pe care o consumi

Doctorul Joseph Mercola, un specialist in nutritie, recomanda ca prima regula, in cazul celor care vor sa slabeasca, renuntarea la sucurile acidulate, energizante sau alte bauturi bogate in zahar.

Iata ce a declarat medicul american: „Multi oameni se chinuie de ani de zile sa slabeasca, tin diete drastice,  numara caloriile consumate si totusi rezultatele intarzie sa apara. Motivul? De foarte multe ori acestia nu sunt familiarizati de zaharul „ascuns” pe care il contin majoritatea sucurilor si mancarurilor cumparate.”

Asa ca, nu mai sta pe ganduri si asigura-te ca bei necesarul de apa, de-a lungul unei zile. Doar in acest fel vei slabi mai usor si vei mentine o stare optima de sanatate.

 

4.69/5 (16)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *