Dieta de detoxifiere a lui Putin – cum se intretine liderul rus?

Poate ca nu stiai, dar dieta de detoxifiere a presedintelui Putin a fost facuta publica si este chiar interesanta. Despre presedintele Rusiei nu se cunosc multe detalii personale. Dar totusi a iesit la iveala modul in care ii face placere presedintelui rus sa se hraneasca.

Avand in vedere ca are o varsta destul de inaintata, nu este ceva neobisnuit ca acesta sa aiba un mod de viata echilibrat. Se pare ca dieta lui Putin se axeaza pe detoxifiere. Asa ca liderul rus stie ca fibrele, vitaminele si cruditatile sunt esentiale intr-un regim de viata optim.

Asa ca data viitoare cand te gandesti de ce unii nu isi arata varsta, mai bine intreaba-te ce fac acesti oameni, pentru a avea grija de ei.

Dieta de detoxifiere a lui Putin – cum reuseste presedintele rus sa-si purifice organismul?

Evident ca se axeaza pe eliminarea din dieta a produselor care sunt recunoscute pentru faptul ca tulbura organismul. Cafeaua, alcoolul, zaharul si alimentele procesate sunt eliminate din dieta liderului rus. Pentru cel putin 2 saptamani pe an, relateaza surse pentru Daily Mail.

Iar asta nu este tot. Practic, Vladimir Putin elimina complet lactatele si carnea, pret de 2 saptamani pe an, cel putin. Se pare ca in acea perioada consuma doar 2 linguri de ulei de masline pe zi, pentru grasimi. Bineinteles ca face si sport, activitatea fizica fiind cruciala pentru o viata sanatoasa.

Sedentarismul este una dintre principalele cauze care declanseaza boli cronice nebanuite. Vorbim inclusiv despre cancer si bolile cardiace, care sunt sustinute de un mod de viata sedentar si lipsit de activitate fizica. Evident ca se imbolnavesc oamenii care, pe langa faptul ca sunt sedentari, nu tin cure de detoxifiere. Mananca zilnic carne, lapte si oua, nu se omoara cu cruditatile, iar dulciurile sunt la ordinea zilei. Un astfel de regim nu poate duce la nimic bun. Iar Putin se pare ca stie acest aspect.

Liderul face in jur de 3 ore de activitate fizica, in acea perioada de 2 saptamani si nu numai. Presedintele rus s-a remarcat de ceva timp pentru afinitatea sa in ceea ce priveste miscarea. In aceasta perioada, liderul consuma doar peste, daca este sa vorbim despre carne.

Dieta lui Putin – ce mananca in cele 2 saptamani?

Se pare ca supa miso nu lipseste, iar in loc de apa prefera ceaiul verde, recunoscut pentru proprietatile sale imbatabile si antioxidante. Mai mananca in unele zile carne de peste, dar pregatita fara ulei, fiarta sau la aburi.

Ce fel de sport prefera liderul de la Kremlin?

Desi prefera alergatul si inotul, in aceasta perioada nu uita ca dupa aceste activitati sa mearga la masaj si sauna. Toate aceste activitati au rolul de a ne ajuta sa ne simtim mai bine, din toate punctele de vedere. Asa ca nu ar trebui sa uitam aceste aspecte.

Putin consuma cu precadere fasole, cruditati, carne de peste si ulei de masline pret de cel putin 2 saptamani pe an. Dar probabil ca si in restul anului are grija la ceea ce mananca.

Supa miso este de origine japoneza si este recunoscuta pentru proprietatile sale remarcabile. Se poate servi atat de dimineata, cat si la cina, fiind realizata din alge marine. Pestele poate ajuta, la randul sau, in mentinerea unei inimi sanatoase, atat timp cat nu mananci foarte des.

Nu uita sa tii post macar de 2 ori pe saptamana, fa miscare, bea multe sucuri naturale si vei observa ca te vei simti mult mai bine, pe zi ce trece!

5/5 (1)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *