Dieta cu ceai de marar

Dieta cu ceai de marar te va surprinde, iar vestile bune nu se opresc aici. Nu este foarte greu de tinut, plus ca ceaiul nu este deloc neplacut.

Asa ca vei vedea cum poti sustine procesul de slabire tinand dieta cu ceai de marar. Desigur ca va trebui sa faci mai mult de atat. Este necesar sa mananci mai sanatos si sa ai mai multa grija de tine.

Altfel cu siguranta nu vei obtine rezultatele la care aspiri. Asa ca haide sa vedem impreuna despre ce este vorba.

Dieta cu ceai de marar – ce trebuie sa stii?

Ca mararul are proprietati nebanuite. In special ca semintele sale contin un ulei volatil deosebit. Acesta contine carvona, un antioxidant deosebit de puternic si eficient. Acesta poate fi util in tratarea si preventia bolilor de tot felul.

Vorbim despre afectiuni digestive, inflamatii, etc. Asa ca nu-l omite, in special daca suferi din pricina acestora.

Mararul mai are in compozitie si vitaminele A, B si C, dar si potasiu, calciu si magneziu. Asa ca nu este de lepadat.

Dieta cu ceai de marar – iata cum se tine

Asadar, mararul nu este savuros doar in mancare. Te poate ajuta cu succes sa dai jos acele kilograme nedorite. Asa ca este cea mai buna idee sa recurgi la aceste ceaiuri.

Pentru a prepara ceaiul, ai nevoie de seminte de marar si apa fiarta! Asa ca nimic mai simplu. Este necesar sa il lasi la infuzat circa 4 minute.

Te va ajuta sa ai o digestie si un tranzit intestinal mai bun ca oricand. Asa ca nu neglija aceasta idee de slabit. Sunt necesare 2 cani de ceai de marar pe zi.

Nu uita sa mananci mai sanatos, elimina dulciurile, prajelile, fast-food-ul, alcoolul. Consuma zilnic salate, sucuri de legume proaspete si multe leguminoase.

Nu uita sa faci sport si miscare zilnic, mult succes!

5/5 (17)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *