Exercitii pentru o minte echilibrata – scapi rapid de stres si insomnii!

Poate ca nu te-ai fi asteptat, dar aceste exercitii pentru o minte echilibrata pe care urmeaza sa le prezentam fac minuni. Stim, esti probabil sceptica si te gandesti ca este imposibil. Sa fie oare asa?

Astazi iti vom demonstra ca se poate face mai mult, pentru o minte mai echilibrata. Este momentul sa descoperiti aceasta inovatie demna de Premiul Nobel, care va poate imbunatati functiile cerebrale… prin sunete!

A fost dovedit stiintific faptul ca aceasta tehnologie audio revolutionara:

  • dezvolta abilitatile mentale
  • inlatura stresul
  • imbunatateste capacitatea de concentrare si creativitatea
  • imbunatateste memoria
  • aduce o stare de relaxare
  • inlatura insomniile
  • poate scadea nivelul de cortizol (supranumit hormonul stresului) cu valori de pana la 80%

Exercitii pentru o minte echilibrata – despre ce este vorba?

Si acum imaginati-va cat de repede va poate inlatura aceasta tehnologie cele mai mari tensiuni… In doar 20 de minute pe zi!
Nu va trebui sa invatati sau sa memorati nimic. Aceasta tehnologie nu se bazeaza pe puterea creierului de a acumula cunostinte in somn sau pe mesaje subliminale. Nu veti auzi decat o succesiune de sunete frumoase, relaxante, care modifica in mod subtil tiparul undelor emise de creier pentru a obtine performante optime.

Pachetul Mind Aerobics contine 3 CD-uri care va vor schimba viata pentru totdeauna, detalii AICI >>>

Pe zi ce trece veti observa ca aceasta tehnologie va va imbunatati:

  1. Memoria. Daca va faceti griji pentru faptul ca va pierdeti capacitatea de memorare, Mind Aerobics este solutia potrivita pentru dvs.! Doar 20 de minute pe zi in starea alpha va vor imbunatati memoria, stergand cu buretele ani intregi!
  2. Cariera. Daca aveti impresia ca rutina va controleaza munca, Mind Aerobics este solutia potrivita pentru dvs.! Petreceti 30 de minute pe zi in starea theta si va puteti redobandi puterea creativa. Colegii dvs. se vor intreba: “Oare de ce nu am descoperit eu modalitatea de a rezolva aceasta problema?”

Exercitii pentru o minte echilibrata – pentru o viata de cuplu mai armonioasa!

Nimanui nu i-ar placea sa isi traiasca viata in compania unei persoane care este permanent stresata si abatuta. Pentru a redeveni o persoana vesela, dinamica, relaxata si amuzanta, intrati in starea delta pentru cateva minute in fiecare zi!

Aceste schimbari pozitive intalnite la utlilizatorii Mind Aerobics nu au mai fost inregistrate in cazul altor modalitati de tratament. Ele depasesc chiar si rezultatele inregistrate dupa consumul de medicamente pe baza de hormoni. Toate acestea au putut fi atinse prin simpla ascultare a CD-urilor Mind Aerobics pe o perioada de minim 3 zile, detalii aici >>>

Pachetul Mind Aerobics contine 3 CD-uri care va vor schimba viata pentru totdeauna!

  1. Super Focus and Concentration. Cititul, invatatul si orice alta activitate ce presupune o concetrare intensa vor deveni facile o data cu ascultarea acestui CD!
  2. Super Stress Release. Creierul dvs. va fi invadat de endorfine si alte neurochimicale pozitive, care va imbunatatesc tonusul si va ajuta sa va mentineti optimist!
  3. Basic Workout. Acest CD reprezinta punctul central al programului Mind Aerobics. Sunetele imprimate pe acest CD sunt cele care aduc schimbarile benefice mentionate anterior si imbunatatesc calitatea vietii, precum si durata ei!

Nu mai pierde vremea si achizitioneaza chiar ACUM acest produs inovator, la un pret mai mult decat decent, COMANDA ACUM >>>

3.67/5 (3)

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *