Meseria de invatatoare – ce sa faci pentru a deveni titularul postului?

Daca ai ajuns sa indragesti meseria de invatatoare, poate ar fi cazul sa stii cum poti reusi la examenul de titularizare. Evident ca trebuie sa te pregatesti temeinic, dar atunci cand iti place ceea ce faci este o reala placere.

Meseria de invatatoare nu face exceptie de la aceasta regula, iar daca simti chemarea de a lucra cu copiii pe termen nelimitat, ar trebui sa stii mai multe despre examenul de titularizare. Asa ca astazi dorim sa iti prezentam o lucrare care sigur te va ajuta mai mult decat te-ai astepta initial.

Teste REZOLVATE pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar – INVATATORI este ideala pentru acele persoane decise sa practice aceasta meserie nobila, detalii aici >>>

Meseria de invatatoare – ce trebuie sa stii despre titularizare?

Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar contine 25 de teste REZOLVATE dupa modelul testelor oficiale create de M.E.C, perfect adaptate cerintelor programei de examinare in 2020.

Testele respecta programa examenului de titularizare – disciplinele de Limba si Literatura romana, Elemente de pedagogie scolara si elemente de didactica generala aplicate disciplinelor din invatamantul primar. Aveti astfel siguranta unei pregatiri adecvate, la obiect!

Rezolvarea acestor teste va ajuta:

  • sa recapitulati si fixati notiunile cerute in programa; sa parcurgeti rapid si eficient exercitii tipice;
  • sa descoperiti ce lacune aveti si sa remediati situatia; sa va insusiti tehnici de rezolvare a subiectelor, conform cerintelor, in timp util;
  • sa dobanditi un model de oragnizare a actiunilor in timpul examenului, pentru eficienta maxima; sa treceti cu 10 examenul de titularizare pentru invatatori!

Meseria de invatatoare si avantajele majore aduse de lucrarea noastra

rezolvarile complete ale subiectelor;

explicatii detaliate de la autori, cu privire la alegerea anumitor solutii; numeroase exemple in aprofundarea materiei pentru examen.

Reusiti astfel, la elaborarea eseului de la Subiectul I de literatura:

sa exersati si folositi usor limbajul de specialitate; sa utilizati limba literara, detalii aici >>>

sa respectati normele de exprimare, de ortografie si de punctuatie;

sa va incadrati in limita impusa de minimum 600 de cuvinte.

Pentru obtinerea punctajului maxim la Subiectul I de limba romana sunteti obligata sa rezolvati cateva cerinte gramaticale (sintactice si morfologice) si de semantica privind textul in discutie la acest punct.

Exersati elementele de pedagogie scolara si de didactica pentru subiectele II si III:

deprindeti cunostintele necesare pentru descrierea corecta a activitatilor didactice care formeaza sau dezvolta anumite competente specifice.

va antrenati creativitatea pentru proiectarea unor lectii eficiente si placute în acelasi timp. Comandati acum lucrarea pentru o reusita sigura la examenul de TITULARIZARE – invatatori.

Comandati acum exemplarul dvs. din Teste rezolvate pentru reusita la examenul de titularizare in invatamantul primar, LUCRAREA se afla aici >>>

Evaluarea acestui articol

Va rugam sa evaluati acest articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *